JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Trikem Vimital Magnesium

Produkt-ID: 25757

kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital Magnesium
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Trikem Vimital Magnesium
kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital Magnesium
Beskrivelse

Beskrivelse

Magnesium Magnesium har blitt et stadig vanligere behov VIMITAL Magnesium er et rent magnesiumtilskudd for hester, uten noen tilsetningsstoffer. Tilskudd med magnesium, fosfor, Magnesium Oxide og Sodium for maksimalt opptak, skånsom mot tarmen og med god smak. Magnesium er en av kroppens mest viktige mineraler. En aktivator for mange enzymer og er foreks. avgjørende for nerve-og muskelfunksjon og kardiovaskulær helse. Magnesium lagres ikke i kroppen og må derfor tas daglig. Magnesium er et av de mineralene som ofte er mangevare både hos mennesker og hester. De vanligste symptomene på mangel er nervøse hester med dårlig humør. Ved magnesiummangel, kan ikke kroppen håndtere stoffer som frigjøres under stress eller frykt. Grunnen til økende mangel på magnesium er i tillegg til utarmet jord, feil balanse i foring mellom kalsium og magnesium. For høyt inntak av kalsium blokkerer opptaket av magnesium. Forholdet mellom kalsium og magnesium bør være 5-2. Magnesium-mangel kan til slutt føre til et bredt spekter av sykdomstilstander.


Bruksanvisning


Symptomer på magnesiummangel er nervøs overreaksjon, der hesten ikke klarer å håndtere den naturlige reaksjonen på farecog derfor blir vanskelig å styre. Kan også forekomme hos normalt rolige hester, i situasjoner som konkurranser og hvor de blir anspent. Når Magnesiumnivået er for lavt, klarer ikke kroppen å håndtere stressrelaterte stoffer som frigjøres i spesielle situasjoner. Magnesiummangel påvirker muskel koordinering. Man kan av og til se symptomene hvis man forsiktig trekker fingrene over siden av hesten og musklene "skjelver". Man bør være ekstra observant på behovet for magnesium under sykdomstilstander, når hesten har smerter eller når hesten svetter mye som under trening. Diaré eller sur avføring skaper behov for ekstra tilskudd.

Dosering


10 ml per dag (ca. 10 g) til stor hest (550 kg) sammen med maten. Holder i ca 100 dager. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.

INGREDIENSER:


  • Magnesiumfosfat og magnesiumoksid
  • Magnesium 33%
  • Fosfor 2,7%
  • Natrium 4,5%
  • Kalsium 1,7%
  • Naturlig magnesium kan bare forekomme i fosfat-eller oksid-forbindelser. De ovennevnte faktiske ingrediensene i hvert mineral.
Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Meget fornøyd
1 Likes

Jeg har en hest som stresser seg opp i trening og konkurranse. I tillegg var han mat lei og lot mye kraftfôr ligge igjen. Fra første dose merket jeg forskjell! Hesten spiser opp all maten og er blitt mye mer avbalansert og rolig i trening.

Størrelse: Normal
Magnesium uten tilsetning og stivelse
1 Likes

Fint med rask levering

Størrelse: Normal
Trikem Vimital Magnesium
4 Likes

For en uke siden mottok jeg dette produktet, og det er bare fantastisk. Den er helt hvit og nøytral. Det har hjulpet mye på min 7 år gamle frakk, sammenlignet med temperamentet. Han har roet seg mye mer, og har begynt å bygge noen gode muskler. Det fungerer super bra hvis du doserer daglig. Lommeboken min er blitt mye enklere å takle og sprekker ikke lenger opp. Hans frykt for å være alene er ikke noe vi føler lenger. Totalt sett et supergodt produkt, for billige penger! Sterkt anbefalt!

Størrelse: Normal
God pris for magnesium
1 Likes

Jeg gir hesten min magnesium for hvile og for å forbedre imum-systemet hans. I kombinasjon med svovel har hesten min allerede mye mindre problemer med halen og manken. Så det fungerer som det skal gjøre.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.