Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze D-ring trinsebitt

Produkt-ID: 13075

kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Horze D-ring trinsebitt
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze D-ring trinsebitt
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze D-ring trinsebitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg dette populære bittet.


Den klassiske D-trinsen ligner muffebittet som er populært på stevneplassen. Fasongen på bittet gjør at overgangen mellom munndelen og bittringen ikke klyper hesten i munnviken. Det gir god kontroll og støtte til den gjennomsnittlige hest og rytter.


Egenskaper:


  • Håndpolert rustfritt stål
  • Glatt toleddet trinsebitt
  • Direkte tøylekontakt
  • Et klassisk bitt til en god pris

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 12 mm.Fasongen på bittringen gjør at det ikke klyper hesten i munnvikene.Ligner på muffebitt.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt!
0 Likes

Biten har veldig god passform, lengden og styrken er akkurat passe for hesten min. Hesten min antok den med en gang uten låser eller tegn på ubehag. Jeg kombinerte D-ringbiten sammen med nesebåndet Michael Jung, så biten er veldig stille i hestens munn, noe som er veldig viktig for meg personlig. Med et annet hodelag vil effekten være den samme, fordi biten ble designet for en rolig stilling i hestens munn. Hesten min synes den er fantastisk, og jeg kan bare anbefale den.

Størrelse: Normal
bit
0 Likes

Meget god valuta for pengene. Dette produktet oppfyller mine forventninger. Levering i tide. Myk og behagelig for hestens munn.

Størrelse: Normal
snaffle
1 Likes

Trenzel er veldig - veldig stilig, komfortabel og veldig behagelig hest !!

Størrelse: Liten
0 Likes

Superrask frakt, til og med utvekslingen gikk greit og veldig raskt. Hadde målt først feil, så utvekslingen. Protesen er ikke i bruk ennå, men testes i dag. Førsteinntrykket er veldig bra, kvalitet er virkelig greit for denne prisen. Det eneste jeg la merke til negativt var tirkene på tennene. Men jeg tror det vil stoppe. Super fornøyd :)

Størrelse: Liten
Stor kvalitet til en overkommelig pris!
0 Likes

Dette er mitt andre bitkjøp fra Horze. Jeg kjøpte opprinnelig kobberrullen dee-ringen og ønsket en ikke-rullende type til show. Denne biten er utmerket kvalitet og kan passere som en Korsteel eller annen høy kvalitet bit, og prisen er helt riktig! Jeg vil fortsette å kjøpe biter fra Horze!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.