« Tilbake / Rytter / Ridestøvler og ridesko / Ridestøvler / Dressurstøvler

Tonics Gravity ridestøvler

Fra 2.692,50 kr
RRP: 3.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black
Black Tonics Gravity ridestøvler
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den nye "Gravity" imponerer med sitt flotte forhold mellom pris og ytelse, uten å ofre de velkjente egenskapene til de populære Tonics ridestøvlene!

De overbeviser med sin sporty eleganse, og skiller seg ut med sine funksjonelle detaljer. Laget av fint, mykt lær, og med grip-lær på innsiden som sikrer en stabil leggposisjon mot hesten. Skaftet er fôret med kalveskinn som er svært stabilt og gir støvelen et utseende av høy kvalitet. Den nyutviklede moderne yttersålen med sin grip-profil gjør helheten perfekt, og sikrer optimalt grep også i stigbøylen. Brukskomforten på denne modellen er godt ivaretatt takket være den pustende mesh-innsiden i fotområdet, den formede innersålen med polstring på hælen og de elastiske innleggene i skaftet. Den imponerer også visuelt med velkjente detaljer: støtbeskyttelsen på utsiden av skoen gjør at du kjenner igjen "Gravity" som en modell fra TONICS. Den sterke YKK-glidelåsen bak, og detaljer på innsiden av hælen gjør støvelen svært holdbar. Den nye TONICS ogo, samt den elastiske snøringen foran og de dekorative sømmene på tåhetten gir disse støvlene sin egen karakter. "Gravity" - en ridestøvel som ikke etterlater noe på ønskelisten!

Produkt-ID: 343502

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: