Trikem elektrolyte, 1500g

249,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1.50 l (166,00 kr / l)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

elektrolytt Gjenoppretter saltbalanse etter svetting. Erstatter elektrolyttforstyrreler når hesten svetter. En hest kan miste 10-15 liter væske per time under trening. Ved å bare gi vann, kan det ta opp til fire dager for hesten å gjenopprette saltbalansen. Tilsetning av elektrolytter bidrar til hurtigere gjenvinning og bedre ytelse. VIMITAL electrolyte gjenvinner saltbalansen primært gjennom natriumklorid, men også andre forbindelser av natrium, som er det stoffet som hesten har behov for etter væsketap. Natrium-mangel kan også blokkere den naturlige tørsterefleksen, noe som gjør det vanskelig å gi hesten kompensasjon. For å gi god smak er VIMITAL Electrolyte med glukose. Elektrolytt kan føre til dehydrering, lav effektivitet, dårlig oksygentransport og muskelkramper.


Bruksanvisning


Gis etter trening når hesten har svettet mye. Du kan ikke gi elektrolytt som et forebyggende tiltak, fordi kroppen ikke kan oppta dette når det er behov. Det er best å gi VIMITAL Electrolyte blandet med vann, men hvis hesten ikke drikker godt nok, så er det helt greit å blande det i fôret.

Dosering


50 ml om dagen ved lett trening. 100 ml per dag ved hard trening og svetting. Blandes i fôret eller løses opp i 10 liter vann.

INGREDIENSER per 100 ml


  • Natrium 33 g
  • Natriumbikarbonat 22 g
  • Natriumsitrat 11 g
  • Magnesium sulfat 12 g
  • Glukose 43 g

Produkt-ID: 25759

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: