JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL

Produkt-ID: 25663

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER er en forfriskende dusj i en flaske. Den er enkel å bruke, og spesielt utviklet for å: 1) Raskt kunne fjerne gjødsel og urinflekker. 2) Direkte bli kvitt både våt og tørr svette 3) Gi de behandlede områdene en strålende glans etter børsting. Det virker umiddelbart: fremmede molekyler blir brutt ned og gjødsel, urin, skitt og svette løses opp som snø i solen. Dessuten virker den også på mennesker: GREENSPOT® REMOVER  ‘Dusj i en flaske’ er ideell for folk som liker å være utendørs. Vann er nesten ikke nødvendig, bortsett fra å fukte et håndkle og aktivere ingredientene som bryter ned svette og skitt. Bruk deretter et tørt håndkle for å fjerne svetten og skitten. BRUKSANVISNING: 1) påfør sprayen på kroppen 2) masser grundig 3) tørk av med en fuktig klut. ADVARSEL: Kun for utvendig bruk..


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.