Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Nevada Combo regn/fluedekken

Produkt-ID: 24043

kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Nevada Combo regn/fluedekken
kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nevada Combo regn/fluedekken
kr 759,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Nevada Combo regn/fluedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hesten mot sommerinsektene med dette lette dekkenet.


Når du trenger et lett dekken for å beskytte mot insekter og det lette sommerregnet vil dette kombinasjonsdekkenet være et perfekt valg. Ryggen og overlinjen er dekket med vanntett polyester, mens sidene er i pustende netting som gir beskyttelse mot insekter.


Egenskaper:


 • Lett kombinasjon mellom utedekken og fluedekken
 • Et helt vanntett område på ryggen
 • Pustende netting på sidene
 • Vanntett og vannavvisende
 • Vindtett
 • Høy bogsplitt for bevegelsesfrihet
 • Kryssgjorder
 • Beinsnorer
 • Haleflapp
 • Frontlukking med hurtigkroker
 • Avtakbar hals

Teknisk beskrivelse:


600D ripstop polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C, lufttørk.


Bruksanvisning:


Unngå bitt fra ekle insekter med dette lette utedekkenet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Virkelig imponert over dette teppet.
1 Likes

6ft 3 passer godt på min ganske tykke 16hh hoppe. Jeg har bare brukt den minus den avtakbare nakken, men den har ikke gnidd og det er god plass på skulderen. Det er veldig lett, så det er ganske kult for et dusjtett teppe og den vanntette delen fungerer godt. Etter 2 timer med kraftig regn forleden var ryggen til måren for det meste tørr under teppet. Jeg har bare brukt det i et par uker, så tiden vil vise hvor slitesterkt det er.

Bra teppe
0 Likes

Et godt teppe laget av behagelige materialer av høy kvalitet er perfekt for hele sesongen, det er praktisk at det kan brukes til regn og mot insekter, det ser fantastisk ut, oppfyller formålet med 100% :)

Genialt sommer regndekken
0 Likes

Et genialt sommer regndekken, som sitter godt og er normal i størrelsen. Har ikke hatt det så lenge, men kvaliteten virker grei. Utrolig deilig dekken nå i det skiftende været.

Dekk ikke solid
0 Likes

Vi kjøpte 2 tepper. Dekk ikke veldig godt kuttet. Ikke motstandsdyktig. Den første: en stropp revet av etter 15 dager. Dekk godt å kaste. med spillerens hest Den andre stroppen slippes etter en måneds bruk med en hoppe som aldri berører hans virksomhet.

Fint teppe for varmere regnværsdager
0 Likes

Nydelig flue / turnout teppe for varmere regnværsdager. Passer ponnien min med faktisk 1,30 m rygglengde i 1,35 m veldig bra fra lengden - nakldelen kan være litt smalere å justere, og magestroppene er litt for lange i den korteste holdningen.-men dette er små ting. Dessverre er festingen av nakldelen så lang at når "hodet ned" -posisjonen skaper et avstand mellom taket og nakldelen - er dette heller ikke nyttig og kan forbedres. Etter 14 dager med kobling har teppet ikke blitt skadet, så jeg håper det vil vare lenge.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.