Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze fluemaske med hette

Produkt-ID: 22828

kr 99,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze fluemaske med hette
Beskrivelse

Beskrivelse

Fluemaske med hette. Finmaskede ører. Festes med borrelås.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100 % polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk produkt!
2 Likes

Fikk 2 av disse til hestene mine. De fantastiske fantastiske produktene. Veldig behagelig for hesten, nettet over ørene gir mye luftstrøm. Den elastiske innsatsen på halshendelen er en flott egenskap. Hesten min elsker å ha på seg mens vi sykler.

Ikke ideelt å forlate dem på engen, men perfekt å sykle med.
1 Likes

Ikke ideelt å la dem ligge på engen, men det er den første bruken vi ønsker å gjøre. Ikke hold spesielt på grunn av at underhalsen er for stor, det bør forventes å klø i hele halsens lengde. På alle hestene mine etter 24 / 48h fant jeg dem under ganaches "halskjede", så ikke topp. Så de må gå på den mens de beiter og river alle kanter og kobler ut plastringen i halsen, som kan være mer solid som en søm og i det minste metall. I + vær forsiktig fordi for stor størrelse, hestestørrelse (full) ubrukelig selv på store hester med store hoder, (jeg har en mare SF på 1,70m), så ta størrelsen nedenfor. Jeg satte dem Cob og den er perfekt som en størrelse, bortsett fra fortsatt for dyp hals som ikke kan klø videre. Så jeg har 3 luer for å overgi meg og gir meg selv igjen for ikke lenger å la dem ligge i engen og i det minste bruke dem for å beskytte dem montere utendørs, og der er det virkelig perfekt mot fluer og kjerreører hvis pinlig. Synd at for pre ikke klistrer, synes jeg det er en god idé og et godt kompromiss mellom fronten på enkle frynser og en full ansiktsmaske som endrer den gode utsikten. Du trenger virkelig å forbedre undertøyet slik at det passer bedre i engen ved å kunne skrape lenger gjennom hele lengden uten begrensninger, spesielt på den ponnistore modellen da den er så lang som på hestemodellen Full eller Cob Det vil til og med være nødvendig å klø tilbake til toppen av hodet øverst på hetten, eller for å gjøre det kortere, fordi det for ponnier ellers går det ikke for mye for lenge. Men hvis ikke montert, er den perfekt.

Elsker disse!
1 Likes

Jeg har bare fått noen få av disse for hestene mine, og jeg elsker dem! De passer godt, og jeg har ikke hatt noen problemer med dem så langt. Fint produkt!

Fornøyd med varen
1 Likes

Brukes når du er ute og hacker. Godt produkt. Ponnistørrelse passer til hesten min som har full hodelag, så stor størrelse.

Presdent
1 Likes

Det er lurt, men dessverre tar de andre hoppene dem av hverandre.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.