Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze innsektsmaske til nesen

Produkt-ID: 22809

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Horze innsektsmaske til nesen
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze innsektsmaske til nesen
Beskrivelse

Beskrivelse

Aldri mer plagsomme insekter som irriterer hesten mens du rir.


Holder stikkende insekter unna hesten mens den beiter, masken er enkel å feste til mulen. Festes med borrelås, og kan også brukes mens du rir.


Egenskaper:


  • Mule insektsmaske
  • Borrelåsfester

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

skuffelse
3 Likes

Jeg får maskemasken min akkurat nå, og bildet er absolutt ikke enig med produktet. Jeg har allerede bestilt flere ganger på nettstedet ditt, men hadde aldri den minste skuffelse. Her er ikke stoffet, dets veving, det samme. Det er for stort, formløst, virkelig skuffende .. Jeg ser på fotoillustrasjonen, og forstår ikke engang hvor flisene vi ser på stoffet kommer fra når jeg sammenligner med det jeg har i hånden ... kort sagt, veldig ille, jeg vil være mer oppmerksom neste gang. Pluss, som sagt, han er egentlig veldig, veldig høy, og likevel har hesten min et stort hode. Bilder som kommer

Super!
0 Likes

Tilstrekkelig stor og oppfyller formålet. Sitt godt fast på grime så koblingen ikke er noe problem med nesebeskytteren. Jeg er fornøyd.

Flott Produkt
0 Likes

Denne har jeg vært utrolig fornøyd med. Jeg måtte hesten tidlig inn fra sommerbeite da hun ble solbrent på mulen, da har jeg brukt denne her som beskyttelse og såret har leget helt smerte fritt. Den holder godt og tåler mye. Hesten han helt fint både spise og drikke med denne på. Kjempe fornøyd!

Fru King
0 Likes

Jeg bruker dette fluenettet på hodet til ponnien min til kjørt arbeid. Hun er veldig følsom for fluer og pollen, og standard nesenett har alltid irritert henne ved å bevege seg rundt. Dette nettet er solid nok til å holde seg fast fra nesen og har utgjort en enorm forskjell for hennes kjørte arbeid og lykke.

Dimensjonering av neseklaff
0 Likes

Hvis du har en finere heste / snutehest, kan du bestille Ponnistørrelse. Hestestørrelsen var for lang og lang for min arabiske, Morgan eller Saddlebred. Ponnistørrelsen passer fint. Siden jeg bare har brukt det i en uke, kan jeg ikke attestere holdbarheten til det ennå. Det siste merket brukt ble slitt ut gjennom bindingen og deretter frynset ut til det var for kort til å gi dekning. Det var dobbelt så god pris på denne varen. Jeg prøver det på mine hvite forvirrede hester for å fungere som en solskjerm. Forhåpentligvis vil nettet være ugjennomsiktig nok til å fungere i den applikasjonen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.