Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze insektsmaske med spandex

Produkt-ID: 22827

kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze insektsmaske med spandex
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze insektsmaske med spandex
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra stretch gir denne heldekkende masken perfekt passform.


Velg denne veltilpassede masken laget av myk lycra slik at du kan nyte rideturen om sommeren uten å bli forstyrret av insekter. Ren og gjennomsiktig insektsbeskytter som ikke fortyrrer hestens syn mens du rir. Når hesten bruker denne masken, får du en tryggere og roligere ridetur ettersom hesten ikke konstant rister på hodet på grunn av plagsomme insekter. Masken kan brukes over eller under hodelaget. Den supermyke, tettsittende mikronettingmasken gnager ikke, holder masken sval og den unike doble sømmen gir rom og holder insektene unna hesten øyer og tinning. Nettingen rundt ører og øyer er komfortabel og ødelegger ikke synet.


Egenskaper:


  • Rimelig pris som beskytter båden hesten din og lommeboken
  • Fin, svart netting holder insektene unna hode, ører, øyer og kjever
  • Myk og komfortabel fleecekant, justerbart og enkelt feste
  • Komfortabel netting rundt ører og øyne
  • Brukes over eller under hodelaget

Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann Bruk normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

4 Likes

Perfekt for ikke-rullende hester. Hesten min hadde en uke. Neste sesong må jeg ha kjøpt en aksje.

En ideell fluefeil
3 Likes

Noen få på reservatet da anskaffelsen av dette hetten som virket priori komplisert for å sette mine ponny, hyperfølsomme ører, jeg ombestemte meg helt når jeg kunne prøve det! Faktisk er denne hetten veldig lett og gjennomsiktig, for en svært enkel bruk! ikke bare er den lett å håndtere, men den er ekstremt behagelig for hesten hvis syn ikke er nedsatt. I tillegg, selv om det er enkelt å installere, er det likevel umulig for hesten å fjerne eller fjerne den som den kunne med en ripemodell. Jeg anbefaler denne hatten uten å nøle.

Super for pengene
1 Likes

En super flymaske laget av et fint elastisk stoff. Det vil si at jeg nesten kunne sitte en av dem i en ponni på en hest ... De sitter perfekt og det er ingen steder fluer for å få tilgang til hestens øvre del av hodet.

skuffet
1 Likes

Jeg kjøpte denne masken for å fortelle meg at ponnien min ikke ville være i stand til å fjerne den fordi denne hatten er som en annen hud og vel nei .. neste morgen hadde han den over hodet. Og det, at det er så skjørt, legger seg ikke, snurres overalt, hull tvunget til å spille syerske fordi fluene kommer inn igjen. Virkelig skuffet over produktet.

STOFF FOR SLUTT
1 Likes

Det perforerte nettstoffet er altfor tynt. Våre to hester rev en på den første dagen, den andre på 1 uke. Dette produktet har vært ubrukelig umiddelbart etter kjøpet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.