FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze insektsmaske med spandex

Produkt-ID: 22827

kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Horze insektsmaske med spandex
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze insektsmaske med spandex
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze insektsmaske med spandex
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra stretch gir denne heldekkende masken perfekt passform.


Velg denne veltilpassede masken laget av myk lycra slik at du kan nyte rideturen om sommeren uten å bli forstyrret av insekter. Ren og gjennomsiktig insektsbeskytter som ikke fortyrrer hestens syn mens du rir. Når hesten bruker denne masken, får du en tryggere og roligere ridetur ettersom hesten ikke konstant rister på hodet på grunn av plagsomme insekter. Masken kan brukes over eller under hodelaget. Den supermyke, tettsittende mikronettingmasken gnager ikke, holder masken sval og den unike doble sømmen gir rom og holder insektene unna hesten øyer og tinning. Nettingen rundt ører og øyer er komfortabel og ødelegger ikke synet.


Egenskaper:


  • Rimelig pris som beskytter båden hesten din og lommeboken
  • Fin, svart netting holder insektene unna hode, ører, øyer og kjever
  • Myk og komfortabel fleecekant, justerbart og enkelt feste
  • Komfortabel netting rundt ører og øyne
  • Brukes over eller under hodelaget

Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann Bruk normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Generer hestens øyne
0 Likes

Hesten min endte opp med 2x øyebetennelse fordi nettet gikk i øynene hans. Ekte skoprodukt! I tillegg blir det elastiske stoffet raskt løst og blir for stort.

Størrelse: Normal
Virkelig ring
0 Likes

Denne fluemasken holder enormt dårlig, i tillegg til at den røyker direkte i øynene til hesten, da det ikke er noe som holder den borte fra øynene, da den er veldig myk.

Størrelse: Liten
Stående maske fra fluer
0 Likes

Komfortabel, og viktigst av alt, den nødvendige elastiske masken til fluer, jeg kjøpte den på begynnelsen av sommeren, av erfaring bemerker jeg at den er slitt uten problemer, festes ordentlig, fluer har virkelig ikke tilgang til øynene.

Sitt trangt
0 Likes

Vi kjøpte en i kolber og en i sin helhet for to av hestene våre, som bruker den størrelsen, men tingen som spandex strammet ganske så de ikke klarte å følge med.

Størrelse: Normal
Anbefales IKKE
0 Likes

Hesten min begynte å klø voldsomt over hele hodet etter å ha hatt den på noen timer, og det ene øyet hennes var hovent og fullt av gugge etter å ha fått masken i øyet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.