Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Zebra fluemaske

Produkt-ID: 22895

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Zebra fluemaske
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Zebra fluemaske
kr 199,00
Zebra Combo fluedekken
kr 399,00
Horze Zebra fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hesten mot bitende fluer med denne heldekkende fluemasken.


Hold hesten din lykkelig mens den gresser på beitet med denne heldekkende fluemasken i et vilt zebra-mønster. Det har blitt vist at fluer blir forvirret og holder seg unna zebramønsteret. Den avtakbare nesedelen gjør at du kan tilpasse masken etter dine behov. Øret og den øvre delen er i netting for å gi mest mulig luftgjennomstrømning. Myk fôrkant rundt ørene og øynene gjør at du unngår gnag og hårtap. Borrelåsfester gjør den enkel å feste.


Egenskaper:


  • Fluemaske av høy kvalitet
  • Sebramønster holder fluer borte og ser morsomt ut
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Avtakbart neseområde
  • Øre og øverste del er i netting
  • Fleecefôr langs kantene
  • God ventilasjon
  • Borrelåsfester

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vask i varmt vann og lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stylin 'in the Pasture
2 Likes

Gutta mine styler seg nå i beite med disse fluemasker. Det begynner å bli super i Florida nå, og jeg måtte få noen fluemasker raskt. Jeg så disse på nettet, og jeg måtte skaffe dem! Begge gutta mine bruker hestestørrelser, så jeg fikk dem hesteformede fluemasker. De passer riktignok på størrelse og stoler på at jeg har hatt hester i det siste at jeg hadde vanskelig for å finne fluemasker som passer riktig. Så jeg er veldig glad for at disse passer til størrelsen. Jeg bestiller kanskje noen andre som sikkerhetskopier fordi de passer guttene mine så fint og de er et pent mønster!

god
2 Likes

Normal i størrelse og dekker hele foten. Mye plass for øynene for å unngå gnagsår.

super
1 Likes

Har lenge søkt etter en passende maske til min irske Cob. Alltid for nær øyet. Øyevippene var alltid i nettet. Eller ingen Schopf-passasje, eller uten ører. Nå har jeg alt. Det passer perfekt, har en Schopf-passasje og er med Fly ører. Kvaliteten er veldig god, og du kan enkelt gjøre nesenettet av med glidelås. Den sitter veldig bra og har ikke sklidd selv under langvarig bruk. Jeg er veldig fornøyd.

slites komfortabelt
1 Likes

Fint tynt materiale som gjør det behagelig å ha på. Men også sårbar. Med hesten min ble den raskt revet i sømmene. XXL er for bred for min belgiske trekkhest. XS er for bred for Shetlander. Synd at det ikke er noen XXS. Nipper med glidelås har ingen merverdi

order one size bigger
0 Likes

Ok so, I bought this XL size to my PRE stallion with L size head. Was perfect fit on ears and overall nice fit, not too snug and with big velcro not too loose either. Though, mask lasted two days and magically disappeared at his stall. Could not be found. I guess he didn't like it.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.