Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-10%

TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml

Produkt-ID: 25009

kr 44,10
kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

0,9% fysiologisk natriumklorid TRIKEM Saline - er en 0,9% fysiologisk saltoppløsning egnet for rengjøring av øynene, sår og hudlesjoner. Spylervæske i form av saltvann brukes til å spyle vekk løs skitt fra f.eks sår eller hudsykdommer. TRIKEM Saline kommer i en plastflaske med kork tips. Trykk på flasken for å få en sterk retnings bjelke med god spyling. Må unngå smertefull vasking åpne sår Lett trykk på flasken gir også god presisjon når du skyller øynene. UsageCut forseglingen på toppen av kork tips. Ved sår rengjøring - juster tuten på såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få høy spiralkraft. Rengjøring av øyet - klem forsiktig på flasken og være forsiktig for ikke å skade tuten øyet. Tett med hetten etter bruk. Kan lagres og brukes selv etter at forseglingen er fastklemt .


Egenskaper:


  • Natriumklorid
  • Ultra-filtrert vann 0,9%

Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Kutt forseglingen på toppen av korken. Ved sårrengjøring - juster tuten etter såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få en sterk spiralkraft. Øyerens - klem forsiktig på flasken og vær forsiktig så du ikke skader tuten. Lukk igjen med korken etter bruk. Kan lagres og brukes også etter at forseglingen er brutt.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.