Kjøp TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml | horze.no

Trikem Dog TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml

kr 49,95
Pris inkl. MVA
Ytterliggere 10% rabatt EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SAVE10
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.08.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

0,9% fysiologisk natriumklorid TRIKEM Saline - er en 0,9% fysiologisk saltoppløsning egnet for rengjøring av øynene, sår og hudlesjoner. Spylervæske i form av saltvann brukes til å spyle vekk løs skitt fra f.eks sår eller hudsykdommer. TRIKEM Saline kommer i en plastflaske med kork tips. Trykk på flasken for å få en sterk retnings bjelke med god spyling. Må unngå smertefull vasking åpne sår Lett trykk på flasken gir også god presisjon når du skyller øynene. UsageCut forseglingen på toppen av kork tips. Ved sår rengjøring - juster tuten på såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få høy spiralkraft. Rengjøring av øyet - klem forsiktig på flasken og være forsiktig for ikke å skade tuten øyet. Tett med hetten etter bruk. Kan lagres og brukes selv etter at forseglingen er fastklemt .


Egenskaper:


  • Natriumklorid
  • Ultra-filtrert vann 0,9%

Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Kutt forseglingen på toppen av korken. Ved sårrengjøring - juster tuten etter såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få en sterk spiralkraft. Øyerens - klem forsiktig på flasken og vær forsiktig så du ikke skader tuten. Lukk igjen med korken etter bruk. Kan lagres og brukes også etter at forseglingen er brutt.


Produkt-ID: 25009

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

TrikemSport RADICiN Saline, 200 ml