Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze martingal i lær

Produkt-ID: 10732

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze martingal i lær
kr 289,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze martingal i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Rimelig og praktisk, denne martingalen er perfekt til den daglige treningen.


Denne praktiske martingalen kombinerer kvalitetslær og et bra utseende. En gummiring man akkurat får halsringen gjennom hindrer reimene på martingalen å skli ut av posisjon. Dette basisutstyret passer godt sammen med alt annet utstyr du har.


Egenskaper:


  • Martingal i god kvalitet
  • Brede stropper
  • Sølvfargede spenner
  • Martingalen har løkke til å tre på gjorden, ikke spenne.

Teknisk beskrivelse:


Lær.


Vaskeanvisning:


Rengjøres med fuktig svamp. Bruk lærpleieprodukter ved rengjøring og vedlikehold.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rimelig og bra
4 Likes

En god martingal til en god pris. Litt stivt lær, men med en del smøring og bruk ble den mye mykere. Helt normal i størrelsen. Anbefales om du skal ha en rimelig og god martingal =)

Akkurat det jeg ville!
2 Likes

Jeg valgte denne martingalen over den andre litt billigere, fordi den hadde gummidonken synlig på bildet. Det kom akkurat som på bildet, og jeg klarte å få nakkestroppen gjennom smultringen slik at lengden ikke glir over alt. Det fungerte bra - smultringen var akkurat tøyelig til å få skinnet gjennom uten å gå i stykker, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på læret og ringene. Ser ut til å være tro mot størrelsen, og jeg regner med at litt oljing vil være deilig!

God pris, god kvalitet!
1 Likes

Denne martingalen kom smidig og klar til bruk. Selv om det ikke er det meste av martingales, har det fint kvalitetsskinn og bør ikke sendes for prisen!

Martingal av god kvalitet!
0 Likes

En martingale av super god kvalitet, den har i det minste vart i 3 - 4 år, og den har ikke vært så slitt sammenlignet med andre martingales og fortøyninger. Super bra å sykle i skogen og hjelper til med å tømme den ferske ponnien min. God kvalitet for lite penger;)

0 Likes

Prima Martingale, passer perfekt på ponnien min (145 cm)! Utførelsen er god, og pris / ytelsesforholdet er også riktig! Takk

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.