Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Largo lærgrime

Produkt-ID: 22136

kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Largo lærgrime
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Largo lærgrime
kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Largo lærgrime
kr 589,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze Largo lærgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk polstring gjør denne grima til et klokt valg.


Polstret fôr på nesen og i nakken gjør at den ligner de fineste hodelagene, og denne grima vil raskt bli en favoritt både på stevner og ellers. Denne smale grimen tar seg utmerket ut på alle raser, og messingspennene er en nydelig detalj. En rund kjevestropp definerer mykt hesten kjevelinje.


Egenskaper:


  • Justerbar både rundt mulen og over nakken
  • Hurtigkrok på kinnet
  • Dobbeltsydde sømmer

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ser fantastisk ut!
1 Likes

Jeg elsker denne headcollar! Jeg har funnet mange hodekollar i lær for tykke, men dette er perfekt. Fin myk polstring på nese og hodestykke og supermjukt skinn. Veldig smart.

Størrelse: Normal
Fantastiske Halter
0 Likes

Dette er en veldig priset grime som har funksjoner du kan forvente med en høyere prislapp. Polstringen er myk og skinnet er veldig fin kvalitet som var smidig fra første dag og brøt lett inn uten å forårsake gnistmerke. Beslagene er messing og det generelle utseendet er veldig attraktivt. Dette er et flott produkt.

Størrelse: Normal
Kjempe bra!
0 Likes

Elsker virkelig denne lørgrima! Sitter godt på ponnien min, fin i fargen og utrolig slitesterk. Komfortabel er den også:)) Anbefales! Kunne vært en smule billigere

Størrelse: Normal
Nydelig grime :)
3 Likes

Slitesterkt, beslag er bra, ser ut som helt nytt. Veldig holdbar, viste seg å være. Hesten min er veldig voldelig, og den vanlige billige grime vi gikk i søpla etter to ukers bruk. Og denne har vært med i to måneder nå - jeg gjentar, så god som ny! Meget glad for å kjøpe, og igjen takk til HorZe vår :)

Largos hodekollar
1 Likes

Nydelig hodekollar, fint polstret ved nese og poll. Kom opp litt mindre enn jeg forventet, men passer godt på de løseste hullene, så ikke noe problem.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.