Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze Largo lærgrime

Produkt-ID: 22136

kr 471,20
kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Largo lærgrime
kr 471,20
kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Largo lærgrime
kr 471,20
kr 589,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze Largo lærgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk polstring gjør denne grima til et klokt valg.


Polstret fôr på nesen og i nakken gjør at den ligner de fineste hodelagene, og denne grima vil raskt bli en favoritt både på stevner og ellers. Denne smale grimen tar seg utmerket ut på alle raser, og messingspennene er en nydelig detalj. En rund kjevestropp definerer mykt hesten kjevelinje.


Egenskaper:


  • Justerbar både rundt mulen og over nakken
  • Hurtigkrok på kinnet
  • Dobbeltsydde sømmer

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

6 Likes

Flott skinn grime. Bra som et avkjøringsalternativ. Praktisk liten karbin. Beslagene har tjent lenge. Jeg anbefaler å kjøpe.

halter
3 Likes

Veldig bra snitt, vakkert og ser ut som nytt i allerede et år. Jeg anbefaler deg å kjøpe.

Nydelig grime :)
3 Likes

Slitesterkt, beslag er bra, ser ut som helt nytt. Veldig holdbar, viste seg å være. Hesten min er veldig voldelig, og den vanlige billige grime vi gikk i søpla etter to ukers bruk. Og denne har vært med i to måneder nå - jeg gjentar, så god som ny! Meget glad for å kjøpe, og igjen takk til HorZe vår :)

Polstret grime av skinn
2 Likes

Dette produktet er fantastisk !!! Læret er veldig mykt og av høy kvalitet. Stikingen hadde ingen mangler og veldig stilig med den hvite stissingen og maskinvaren var ekte messing !!! Jeg var veldig spent på hvor godt denne polstrede lærhaleren ble priset ..:) !!! Størrelsen er litt stor, men med litt justering passet den varmblodet mitt veldig godt. !!! :) Happy Happy ... Jeg vil anbefale dette produktet så vel som ethvert skinnprodukt fra Horze til alle som ønsker kvalitet og stil til en rettferdig pris:) !!!

Knallbra lærgrime til en rimelig pris
2 Likes

Jeg synes denne grima var kjempefin, og ikke kostet den så mye heller. Jeg kjøpte den i svart, men vurderer å kjøpe en i brun også da det virkelig var verdt pengene :) Litt stiv, men etter at jeg smurte den med lærbalsam og brukte den en dag ble den myk og fin. Hvor slitesterk den er vet jeg ikke da den bare er brukt til photoshoot 1 gang.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.