FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-40%

Cavallo Champion-S ridebukser

Produkt-ID: 36344

kr 1.121,40
kr 1.869,00
(Pris inkl. MVA)
Cavallo Champion-S ridebukser
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Cavallo Champion-S ridebukser
kr 1.121,40
kr 1.869,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavallo Champion-S ridebukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Cadine ridebuksen er fremstil av Micro Premium og har moteriktige detaljer som fargerike knapper,. Cavallo Cadine gir en flott og tettsittende passform med en komfortabel linning og har en moderne og fleksibel søm.Den doble sømmen på Cavallo Calandra ridebukser gir rytterens legger en flott og smalere fasong.Tilgjengelig i stoffet 770 micro premium og 264 jeans.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Favoritt!
0 Likes

Jeg liker disse i modellen som er litt lavere i midjen. Hyggelig med knappene og den brune fargen! De har glidelåser som passer til mobiltelefonen. Fantastisk vakker og god kvalitet og holder fasongen til tross for mange vasker. Bare en ulempe, og det er at de ser ut til å være over nå som jeg vil bestille noen flere.

Størrelse: Normal
Flotte bukser
0 Likes

Har disse buksene nå et halvt år og vil ikke savne dem lenger :) Hun er superkomfortabel og solid og også utrolig elegant :) Prisen er ganske høy, men det er absolutt verdt det !!!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.