Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame

Produkt-ID: 36026

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame
kr 899,00
B Vertigo Iben høye ridesokker
kr 129,00
B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige ridetights du trekker på deg. De er både sporty og friske.


Prøv et par av disse "enkle-å-bruke" ridetightsene istedenfor de tradisjonelle ridebuksene, slik at du tar vare på din verdifulle tid i salen. Komfortable ridetights med silikontrykk på hele setet. Dette er det enkleste valget å bruke for alle rideøkter utendørs om sommeren. Disse myke tightsene har en dristig stripe med B Vertigo logoen oppover leggen, og rundt ryggen for å gi et sporty utseende. Det fleksible størrelsessystemet gjør at denne tightsen sitter komfortabelt på alle kroppsfasonger.


Egenskaper:


  • Komfortable, elastiske ridetights
  • Ekstremt mykt stoff
  • Silikongrep i setet
  • Sporty, stilig fireveis stretch
  • Elastisiteten sikrer god passform
  • Innersøm er 71 cm

Teknisk beskrivelse:


42% nylon, 35% polyester, 23% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 40 grader Skal ikke i tørketrommel Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste bukser jeg har
7 Likes

Min første ridningsbukser - og så langt den BESTE. Super kvalitet, tørker raskt selv i regnvær. Fortsetter fortsatt å holde deg varm og jeg bare komfortabel. Supergrep - Jeg bruker buksene i terrengløpet. Synd at hun for øyeblikket er ute av trykk. - Jeg håper de samme buksene i vinterkvalitet. TOP

Hyggelige leggings
5 Likes

Komfortable leggings, stoffet ser holdbart ut. Disse vil helt sikkert nytes gjennom dagen. Ulempen med den virkelig store størrelsen er at jeg vanligvis bruker størrelse 34, men da vi prøvde produktet, var størrelsen 34/36 også en stor størrelse 36. Jeg anbefaler å ta en mye mindre størrelse.

Veldig blandet mening
3 Likes

Super komfortable bukser !! Når det er sagt er kvaliteten veldig gjennomsnittlig, alle sømmene er ugjort og det er sønn av overalt usammenhengende. Virkelig synd

Sutur går raskt av
3 Likes

til og med satt på der jeg ikke kommer i direkte kontakt med salen, det vil si der det ikke er friksjon, buksene bruker dessverre ekstremt, sydd fuzz .... for prisen veldig synd. bvertigo avtrykk er etter 1 ganger slitasje også eksfoliert

Fantastisk behagelig!
2 Likes

Er du typen som elsker å gå rundt i behagelige treningstights? Da er disse noe for deg! Sitter som et skudd, og er myke og behagelige! Silikonen gir godt grep i salen, og bevegelsesfriheten kunne ikke vært bedre! Vet ikke noe om holdbarhet, da jeg nettopp har fått min. Men ser tilsynelatende ut som det er god kvalitet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.