Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-40%

Horze Juliet Hyper Flex tights, helforsterket, dame

Produkt-ID: 36028

kr 359,40
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Juliet Hyper Flex tights, helforsterket, dame
kr 359,40
kr 599,00
Horze ridestrømper i bambus
kr 89,00
Horze Juliet Hyper Flex tights, helforsterket, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Trendy silikontrykk i setet gjør denne tightsen ideell til hverdagsbruk.


Den trendy stilen og følelsen av silikontrykk i setet på disse komfortable helforsterkede tightsene gjør at de er vel så gode som dyrere og tyngre ridebukser. Forskjellen er at disse er lette og enkle å ta på seg for den daglige treningen i hverdagen. Klistersetet er mønstret med et nuppete design og en diskret Z-logo.


Egenskaper:


  • Tights med silikontrykk
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Komfortabel
  • Pustende
  • Enkel å vedlikeholde
  • Trendy stil
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


85% nylon, 15% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 40 grader Lav temperatur i tørketrommel Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

SUPER!
9 Likes

Super-mega-komfortabel! For meg er den enkle ridning leggings par excellence. Jeg liker lette, tettsittende bukser uten irriterende sømmer, da jeg er spesielt plaget av sømmen over kneet i buksebukse. Det er ingen irriterende søm på grunn av det tynne silikongrepet - gli inn og føl deg god! Buksene er elastiske, veldig kosete, lette og ganske tynne, noe jeg synes er perfekt for sommermånedene eller overgangsperioden. Jeg kan ikke si noe om holdbarheten til grepet. Merk: Bare benet nær sjakelen sitter ganske stramt og egner seg bare for smale til normale sjakler, ellers snevrer han seg trygt. Buksene ser også elegante utover ridearenaen, er veldig enkle i utseendet og uten unødvendig "oppstyr" og gjør en god figur. Siden hun ikke har noen lommer, bør du ha en liten veske i jakken / vesten, som ikke plager meg. Fjern kjøpsanbefaling!

Ikke sant til størrelsen
5 Likes

Veldig skuffet, veldig liten størrelse, hvis du kjøper, må du gå opp i minst en størrelse.

komfortabel
4 Likes

Sitter bare tett og er veldig behagelig! Perfekt tynn til sommeren. Godt grep i salen for en rimelig sum. Anbefalt.

WOW! Forelsket
4 Likes

Bare fått disse og prøvd dem perfekt passform. Jeg er normalt 28-30 og har 28. Superlett og føler meg som yogabukse, men med litt grep. Jeg mistenker at dette vil være den perfekte sommerbukken - det eneste som mangler er en lommelomme på låret. Det er en lomme på innsiden av livet - men det er litt vanskelig å få tak i på grunn av det brede midjebåndet (som jeg elsker følelsen av - superstøttende!). Blir absolutt minst 1 par i hver farge! (flere farger takk !!)

Mine nye favoritter!
4 Likes

Kjøpte disse som et alternativ til Kerrits som ikke passer meg helt riktig. Jeg er i størrelse 28/30, og bestilte en 28. De var litt tette å komme over byttet, men når de først var på, var passformen bra. Jeg elsker det brede linning, sørger for at det ikke er noen muffins-topp! Veldig lett og var fantastisk å sykle i 90 graders, fuktig NC-vær. Jeg vil gjerne se disse i lysere sommerfarger! Min eneste klage var ingen lomme stor nok for en telefon. Det er en liten lomme på innsiden av midjen, men den er vanskelig å nå og vil kanskje inneholde to hestegodter på det meste.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.