Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze lekeball, hest

Produkt-ID: 50601

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze lekeball, hest
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne blir fort hestens favorittleke.
Klassisk leke for hesten som motvirker kjedsomhet og stress! Fin å bruke når hesten står ute. Hesten vil elske å sparke, rulle, og løpe etter ballen. Stort håndtak gjør den lett å få tak i. Den er laget av giftfrie, svært holdbare materialer for å unngå punktering på grunn av bitt,slag og spark. I tillegg trenger den ikke fylles opp med luft og vil heller ikke slippe ut luft.


Egenskaper:


  • Omkrets på 81 cm
  • Laget av ikke-giftige, svært solide materialer
  • Med håndtak, er fin for å motvirke kjedsomhet og stress
  • Laget av slitesterk gummi som tåler de kraftigste slag og spark

Teknisk beskrivelse:


Omkrets på 81 cmIkke-giftig, svært solid materialeSpyles enkelt for rengjøringAnbefales til lekSjekk leketøyet jevnlig for skader Ikke la hesten fortsette å leke med ballen hvis den har skader eller er ødelagt Erstattes ved slitasje.


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke en stor ball
2 Likes

Dette er ikke en 32 "ball. Det er en omtrent 10" ball, lik en hest Jolly Ball. En pedant kan antyde at omkretsen nærmer seg 32 ", men størrelsen er ikke det man forventer. Jeg returnerte den.

Fint leketøy
1 Likes

Nydelig leketøy som fjordhesten min elsker å leke med. Den er i utgangspunktet holdbar og praktisk fordi den ikke mister luft, men hestene mine har en tendens til å bite samtidig og trekke den, så den går raskt i stykker. Opprinnelig kjøpte jeg en ny ball flere ganger, men har stoppet den på grunn av en enorm prisøkning fra DKK 199, - DKK for 5 år siden til DKK 299, - nå. Derfor må hestene nå nøye seg med en gammel ball uten håndtak.

Great ball!
1 Likes

The ball is arrived in short time, the shipping is fantastic! It is a perfect box ball, made by a durable material and it has a beautiful color. My horse is very happy!

Kult gave
1 Likes

Vi kjøpte en hestekule, han kom ikke til stallen, hunden ble snappet opp, hun likte virkelig å leke med ham. Sterk nok, behagelig å ha på seg en tur. Så lenge det var action, ble en annen hest bestilt)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.