JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze gogue hjelpetøyler

Produkt-ID: 10541

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Horze gogue hjelpetøyler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze gogue hjelpetøyler
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze gogue hjelpetøyler
Beskrivelse

Beskrivelse

Du kan oppmuntre hesten til selvbæring med denne typen hjelpetøyler.


Gogue hjelpetøyler er et verktøy som oppmuntrer hesten til å bruke musklene riktig for selvbæring. Hjelpetøylene må introduseres gradvis. Reimen festes til en stropp med karabinkroker fra tre punkter; hode, nakken og munnen (danner en trekant). Ferske ryttere skal kun bruke hjelpetøylen med oppfølging av en erfaren trener.


Egenskaper:


  • Kun til trening
  • Introduseres gradvis

Teknisk beskrivelse:


Lær.


Vaskeanvisning:


Rengjøres med fuktig svamp. Bruk lærpleieprodukter ved rengjøring og vedlikehold.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Guogue
0 Likes

Jeg kjøpte den i størrelse cob og den er altfor stor, den er hestestørrelse en meter åtti ellers er den av veldig god kvalitet og veldig estetisk. Ved ulemper er prisen overdrevet

Størrelse: Stor
for stor?
0 Likes

syns den henger å slenger litt selvom jeg har stilt den kortest mulig! treffer halsen til hesten osv og slenger under beina. syns det er litt leit. (hesten min er 166cm) og ganske normal bygd. ellers syns jeg den er bra. holder seg bra og ser fin ut!

Størrelse: Liten
0 Likes

Var litt skeptisk til å kjøpe dette produktet pga prisen var så innmari billig i forholdt til andre merke gogue. Tenkte denne ikke hadde samme kvaliteten. Men så ente jeg opp med denne å liker faktisk denne bedre enn de andre jeg har prøvd, er veldig stillbar og er svært slitesterk. Hesten går som en kanon under både longering og ridning. Virkelig til å annbefale! Ser heller ikke "billig" ut i virkeligheten :-)

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.