« Tilbake / Merker / Kentucky Dogwear

Kentucky Dogwear Kentucky Dogwear Active Velvet sele

699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Beige
Beige Kentucky Dogwear Active Velvet sele
Black Kentucky Dogwear Active Velvet sele
OR/B Kentucky Dogwear Active Velvet sele
Dark Red Kentucky Dogwear Active Velvet sele
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kentucky Dogwear designet en stilig og praktisk sele for alle dine hundeaktiviteter.

Active Velvet hundesele er designet for maksimal slitestyrke. Takket være fløyelforsterking er trykket bedre fordelt over hundens bryst. Selen kan justeres i nakken og rundt magen slik at du kan tilpasse den til den tryggeste og mest komfortable passformen til din hund. Takket være de to klipsene rundt hundens mage trenger du kun å skli selen over hundens hode. Derfor er selen ideell for lange turer og løping, men også for hunder med nakke- og ryggproblemer. Selen har to klips for å lukke selen, slik at du slipper å løfte hundens ben for å ta den på. Selen kommer i ulike farger for å matche alle typer hunder. Basen av selen er i sterk nylon, som er svært slitesterkt. Fløyelsforsterkingen er ekstremt myk og er derfor komfortabel å bruke. Dette forhindrer gnag på pelsen og fordeler trykket jevnt over hundens bryst. Fløyelen har en ekstra dempende effekt. De to klipsene er svært sterke og robuste for å sikre hundens sikkerhet.

Egenskaper:

  • Utviklet for maksimal slitestyrke
  • Trykket fordeles bedre takket være fløyelspolstringen
  • Enkel å ta på hunden
  • To spenner for å lukke selen
  • Justerbar på tre punkter

Vaskeanvisning:

Vil du vaske masken putter du den enkelt og greit i vaskemaskinen på 30 grader. Vær sikker på at du lukker spennene. Selen skal ikke puttes i tørketrommelen.

Produkt-ID: 334731

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: