« Tilbake / Merker / Keratex

Keratex Keratex Hoof Putty, 200 gram

299,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.2 kg (1.495,00 kr / kg)
( 3 )
One size

Vi feirer 20 år med Horze!

3 for 2! Vi gir deg det tredje produktet!

Det billigste produktet får du automatisk gratis.

Partnerprodukt

Dette produktet leveres fra en av våre partnere. Hele din bestilling får en forsinket leveringstid når den inneholder et partnerprodukt. Du kan se den estimerte leveringsdatoen i kassen.

Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Keratex Hoof Putty fungerer supert til å reparere hull i sålen i hoven til hesten din. På den måten kan du som eier sette hesten trygt ut etter at hullet er tettet med Hoof Putty. Det kommer særlig til sin rett når hesten din kommer seg etter en hovbyll eller separasjon.

Egenskaper:

  • Den kan brukes på følgende måte:
  • Å tette igjen et lite, uinfisert hull etter nøye desinfisering av området. Dette gjør at du kan sette ut hesten, så sant et omslag ikke er nødvendig.
  • Å tette igjen et lite såletrykk, eller å tette igjen et hull etter en byll som har blitt renset og tømt, etter å ha desinfisert området nøye. Når et grøtomslag er nødvendig kan denne bidra til at du trygt kan sette ut hesten når omslaget er fjernet.
  • Hovslagere bruker den ofte som ekstra støtdemping og for å gjøre hesten mer komfortabel ved å bruke den mellom en "lily pad" og strålen hos ponnier som har problemer med sterkt vårgress.

Teknisk beskrivelse:

Tilgjengelig i 200 gram boks.

Produkt-ID: 316269

Les Omtaler:

Farge: