Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Competition ridestrømper, 2-pakning

Produkt-ID: 31238

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Competition ridestrømper, 2-pakning
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Competition ridestrømper, 2-pakning
Beskrivelse

Beskrivelse

Miljøvennlige bambussokker er det perfekte valg for den motebevisste rytter.


Tekniske stevnesokker laget av komfortabelt bambusfiber/bomullsmiks på sålene og tynn, elastisk nylon på leggen som passer godt i ridestøvler. Myke, pustende og naturlig fukttransporterende bambus som er behagelige og miljøvennlige. Et vakkert og ryddig design gjør at de passer godt sammen med stevneklærne. Det forsterkede sålen er slitesterk og holdbar. Få glede av den myke, silkelignende bambusen.


Egenskaper:


  • 2-pakning
  • Bambus miks
  • Z-logo
  • Thermoregulerende
  • Leggstøtte
  • Bevarer fasongen

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 30% bambus, 30% bomull, 20% polyamid, 10% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Godt og fint!
2 Likes

Lett, luftig, stødig! Støvlene glipper fint på grunn av at de er tynne og litt "glatte" i materialet. At de er tynne og luftige gjør dem behagelige å ha på sommeren, men de hjelper likevel til å holde varmen om vinteren. Jeg har dem under et par andre sokker, og det blir veldig varmt og fint. Kort sagt: Allsidige, komfortable sokker som er sterkt anbefalt for alle!

2 Likes

Virkelig verdt pengene sokker, brukte jeg støvelen så, akkurat som med kengänkin og har ikke gått hvorfor ikke! fin kul om sommeren, om vinteren med en ullsokk i "sommersko" eller på egenhånd i en vintersko - flott!

1 Likes

Rene og holdbare sokker. Holder i form og tåler tung bruk!

Sokker.
1 Likes

Da jeg fikk denne artcilen, ble jeg fullstendig sammenkokt. Materialet er ganske solid (jeg har slitt flere ganger siden og det er ikke dannet noe hull). Det eneste problemet som kan skje ville være størrelsen .. Jeg er 39 år og valgte derfor størrelsen 39/42. I å sette dem på har jeg noen ganger litt vev som kommer i kneet mitt. Men ved å justere alt, ingen bekymringer. På det estetiske nivået elsker jeg det! Det er akkurat som phoyosiden, litt gjennomsiktig, men heller ikke for mye. For prisen er det ganske lønnsomt, to par gode kvaliteter for 10 euro! Det er nesten gitt! Men jeg skal ikke klage på denne fordelen som fungerer i vår favør. Jeg anbefaler det til alle, et ekstra produkt!

1 Likes

Sokker av god kvalitet som passer tett uten rynker eller lignende med skinnstøvler. Fin pustende og tynn til sommerbruk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.