Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze Holly rutete ridestrømper

Produkt-ID: 31217

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Holly rutete ridestrømper
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Holly rutete ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Bruk disse klassiske knestrømpene over ridebuksene eller til hverdags.


Klassiske rutestrømper med perfekt høyde til bruk i ridestøvler eller boots. Det tøffe mønsteret er stilfult og komfortabelt, og er så tøffe at du ønsker å vise dem frem - ikke gjemme dem under buksen! Materialblandingen inneholder Coolmax som er fukttransporterende, og holder føttene tørre og svale under alle forhold. Disse strømpene fremhever fasongen på føttene dine, og gir leggen ekstra støtte til lange dager i salen eller på beina. Stoffet blir ikke posete, men holder fasongen uten å stoppe blodsirkulasjonen. Disse er ikke bare flotte for ryttere, men også for dem som trenger en moteriktig støtte til leggene for å unngå smerter.


Egenskaper:


  • Klassiske rutemønstrede knestrømper
  • Coolmax komfort
  • Sklir ikke av i støvelen
  • Støtter
  • Fukttransporterende

Teknisk beskrivelse:


Coolmax med bomullsblandet garn.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra!
8 Likes

Hyggelige og behagelige sokker! Rel. rimelig. Tre forskjellige fargealternativer er en god ting!

God og holdbar
7 Likes

Jeg har brukt disse sokkene av. År med den aktive eivätäkä ikke gått på hvorfor ingen av hullene, og det er ingen frynsete mange ganger blir vasket og litt på den shabby. Vi anbefaler! :)

Knehøye sokker Horze Holly
7 Likes

Veldig fine sokker. De ser ikke trassige ut. Kvaliteten skuffet ikke.

Bra er :)
6 Likes

Gode, varme sokker! Fôret i ridestøvelen er luftig, men jeg synes ikke det er noe problem. Jeg anbefaler! :)

Horze "Holly" Argyle knestrømper med Coolmax
5 Likes

Hei :-) Jeg ville bare skrive om disse ville fete sokkene fra Horze.dk. Jeg kjøpte min på nettstedet i mørkebrun (DBR.) Det holder varmen fin, men anbefaler antagelig strømpen til sommerslitasje. De har et veldig fint design, som jeg antagelig vil kalle golf-utseendet :-P Jeg elsker at det er knestrømper fordi jeg sykler med lange støvler og så holder du varmen helt opp i tibia! De sitter veldig bra på beinet, og støtter fint rundt. Hvis jeg måtte nevne noen konstruktiv kritikk, ville det være lett å slite dem ut tenkte jeg. Jeg har bare brukt min fire ganger. De er allerede så ødelagte, men hvis du kunne utvikle dem slik at de ikke slites så lett, ville de definitivt være favorittstrømpene mine ;-) Takk for mange fantastiske sokker. amaliefly@hotmail.com

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.