« Tilbake / Hest / Pleieprodukter / Vedlikehold av utstyret / Lærpleie

Stassek Equifix 3-faser Lærsåpe, 500 ml

199,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.5 l (398,00 kr / l)


10 % ekstra rabatt her eller 13 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: HAPPY10
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 01.07.2024.
Farge: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3-faser Lærsåpe, 500 ml
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Nå er det slutt på problemer med mugg på salutstyret!Equifix 3-Faser Lærsåpe er laget for å rengjøre og smøre tilgriset lær, og til og med for å bekjempe mugg på lærmaterialer. Men det er ikke alt: takket være en spesiell agent kan den også bekjempe nye angrep av mugg.Fase 1 rengjør skånsomt og nøyaktig læret, fjerner skitt og mugg.Fase 2 gir læret alle de næringsstoffene det trenger. Dette gjør læret smidig og impregnerer de dype porene med vitale oljer.Fase 3 aktiverer en spesiell beskytellsesformel, som gir effektiv og langvarig beskyttelse mot bakterier og forsinker formeringen av mugg.

Teknisk beskrivelse:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLYCERINE, SEC. PARAFFIN SULFONATE, COCAMIDE DEA, PERFUME, PRESERVATIVES, MICROEMULSION OF RICINOLACIDE (>0,5%).

Produkt-ID: 25873

Les Omtaler:

Farge: