« Tilbake / Hest / Pleieprodukter / Vedlikehold av utstyret / Lærpleie

Stassek Equifix Faulpelz Lazy-Man Lærpleie, 5 liters

1.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
5 l (218,00 kr / l)
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix Faulpelz Lazy-Man Lærpleie, 5 liters
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Automatisk og enkel lærpleieRengjør effektivt og smører utstyret innen to minutterDet er ikke nødvendige å ta f. eks hodelaget fra hverandre først.For late mennesker og alle som vil være det!Du vil ikke tro det før du har prøvd det! Equifix Lazy-Man er en kombinasjon av salsåpe og lærolje og har ikke vært tilgjengelig på markedet tidligere. Takket være Equifix Lazy-Man er det nå enkelt å rengjøre, smøre og ta vare på utstyret fra tid til annen. Det tar bare 2 minutter! Se for deg: Ta hodelaget av etter rideturen og dypp det tre, fire ganger i en bøtte med Equifix Lazy-Man og vann. Så henger du den opp på salrommet som vanlig. Hodelaget vil bli nøyaktig som hvis det hadde blitt rengjort med salsåpe og smurt med olje. Takket være Lazy-Man!

Teknisk beskrivelse:

Ingredienser: <5% anioniske tensider, <5% ikke-ioniske tensider, såpe, parfyme, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Produkt-ID: 25870

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: