Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Keratex Hoof Putty, 200 gram

Produkt-ID: 316269

kr 259,00
(Pris inkl. MVA)
Keratex Hoof Putty, 200 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex Hoof Putty, 200 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Hoof Putty fungerer supert til å reparere hull i sålen i hoven til hesten din. På den måten kan du som eier sette hesten trygt ut etter at hullet er tettet med Hoof Putty.
Det kommer særlig til sin rett når hesten din kommer seg etter en hovbyll eller separasjon.


Egenskaper:


  • Den kan brukes på følgende måte:
  • Å tette igjen et lite, uinfisert hull etter nøye desinfisering av området. Dette gjør at du kan sette ut hesten, så sant et omslag ikke er nødvendig.
  • Å tette igjen et lite såletrykk, eller å tette igjen et hull etter en byll som har blitt renset og tømt, etter å ha desinfisert området nøye. Når et grøtomslag er nødvendig kan denne bidra til at du trygt kan sette ut hesten når omslaget er fjernet.
  • Hovslagere bruker den ofte som ekstra støtdemping og for å gjøre hesten mer komfortabel ved å bruke den mellom en "lily pad" og strålen hos ponnier som har problemer med sterkt vårgress.

Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i 200 gram boks.


Bruksanvisning:


Brukes med best resultat ved å forme den klebrige massen i rene hender og trykk den inn i hulrommet til du har en tett plugg. Keratex Hoof Putty er en semi-permanent voks som lukker og stabiliserer hovseparasjoner, samtidig som det forhindrer at grus, gjørme og annet rusk setter seg fast i hullet og ødelegger helingsprosessen. Den klebrige miksen desinfiserer også, noe som gjør den til det perfekte hjelpemiddelet for å komme seg etter byller og hull i hoven.
Vi gjør oppmerksom på at Putty er hardt når det ligger i boksen, men det vil mykne opp når du tar det i hånda, og kunne formes slik du ønsker.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Keratex Hoof Putty
0 Likes

Produktet håndteres og påføres ganske enkelt. På den annen side holder den ikke på plass så lenge antydet av merket (jeg presiserer at det ble stilt første gang av marsjhalen min etter å ha trimmet på to forskjellige hester, og resultatet var det samme for de to hestene; da jeg påførte pastaen selv senere). Jeg tror det er perfekt for hester med hest; For "barfot", ikke forvent et langvarig antrekk.

Hovputty
0 Likes

Vanskelig å komme ut av krukken fordi de er så harde at du trenger et spesielt verktøy for det, og det tok lang tid å bearbeide den før du kan legge den på hoven

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.