FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Pharma Arnica, 1000 ml

Produkt-ID: 25030

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Pharma Arnica, 1000 ml
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Arnica, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et urtemiddel til behandling av ømhet og mindre skader.


Et effektivt og hudvennlig urtemiddel til ømme ledd, sener og skiveskader. Lindrer blemmer og ømme muskler.


Egenskaper:


  • Lindrer ømme ledd & muskler
  • Hudvennlig
  • Til skiveskader

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, E150 (color), Arnica Montana, Hamamelis Virginiana,/WARNING: Skal ikke brukes i åpne sår eller på irritert hud. Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader.


Bruksanvisning:


Påføres direkte på hestens hud på de utsatte områdene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Arnika
0 Likes

Virkelig super arnika, som virkelig hjelper til med å lindre muskelsmerter, så også med mennesker!

Bra produkt
0 Likes

Et godt produkt for å redusere lunger og "slappe av" muskler og sener, ikke farger kan brukes på hvite hester .... God valuta for pengene

trivelig
0 Likes

Bruk gelen til veldig hardt arbeid. Jeg varmer den i hendene og masserer den i ryggen. Heldigvis hadde hesten min vært at vi ennå ikke har blåmerker / hevelser, men jeg bruker det for å forhindre eller redusere sårhet i muskler. Vil kjøpe det igjen, men det er etter min mening (bare fordi jeg kunne bruke det på ennå ingen skader, så jeg vet ikke hvor mye det ville fungert i divisjonen, foretrekker vanligvis å bruke bare traumer / zugsalbe) bare ett produkt til det god samvittighet. Om det hjelper, kan du ikke vite. Men det føles bra og hesten koser seg med massasjen med den.

Interessant produkt
1 Likes

Praktisk å bruke. God toleranse fordi hesten min er følsom. God effektivitet tror jeg fordi medlemmene er nikkel etter en hoppøkt. Angående den virkelige lettelsen, spør hesten min! ☺ Synd vi ikke finner det overalt.

Stor liniment for hestens bein
0 Likes

Bruker dette linimentet for hestens ben mot nettet og fungerer kanon. Jeg satte den på etter trening og glitchene jeg hadde før har forsvunnet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.