Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Pharma Arnica, 1000 ml

Produkt-ID: 25030

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Arnica, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et urtemiddel til behandling av ømhet og mindre skader.


Et effektivt og hudvennlig urtemiddel til ømme ledd, sener og skiveskader. Lindrer blemmer og ømme muskler.


Egenskaper:


  • Lindrer ømme ledd & muskler
  • Hudvennlig
  • Til skiveskader

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, E150 (color), Arnica Montana, Hamamelis Virginiana,/WARNING: Skal ikke brukes i åpne sår eller på irritert hud. Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader.


Bruksanvisning:


Påføres direkte på hestens hud på de utsatte områdene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Også for Homosapiens
2 Likes

Allerede etter en dag lettet betennelsen i kneet. Etter 3 dager forsvant alt mitt ubehag og injeksjoner. Jeg kan si at dette var min siste sjanse.

flott!
2 Likes

Jeg bruker den etter en økt litt intenst, jeg synes den er veldig flott, hesten min hadde litt oppglødd, jeg satte ham inn og dagen etter var ingenting, ikke behov for tape eller skyll leiren i en time. veldig praktisk om vinteren når du ikke vil dusje lemmene eller ikke har vann.

1 Likes

Dette produktet fungerer veldig bra.Hevelser går raskt ned og det virker som smertene ikke blir like sterke. Testet produktet på min egen hånd hvor jeg hadde vondt og hadde hatt det lenge, og etter to påsmurninger føltes smertene betraktelig minsket og de har ikke kommet tilbake. Det kan naturligvis være andre faktorer som hjalp også, men jeg har tro på arnika.

Muskel-medisin
1 Likes

Ett urte liniment som fungerer effektivt på stive og ømme muskler, og helvelser. Mildt mot huden. Fungerer bra på både folk og dyr. Selv foretrekker jeg pharma heater for den ekstreme varmen, men hesten min foretrekker arnika da den er mildere for huden og man opplever ikke den voldsomme oppvarmingen. Har hjulpet oss mye, anbefales på det sterkeste for folk og dyr med stive ømme muskler og sener, sene betennelse etc

Interessant produkt
1 Likes

Praktisk å bruke. God toleranse fordi hesten min er følsom. God effektivitet tror jeg fordi medlemmene er nikkel etter en hoppøkt. Angående den virkelige lettelsen, spør hesten min! ☺ Synd vi ikke finner det overalt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.