Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze longeringsgjord i nylon

Produkt-ID: 24900

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Horze longeringsgjord i nylon
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze longeringsgjord i nylon
Beskrivelse

Beskrivelse

Nylongjordt med polstring på ryggen laget av fylt syntetisk lær. Det perfekte treningsverktøyet. Flere ulike ringer på ryggen gjør det enkelt å justere innspenningstøyler eller andre hjelpemidler. Den justerbare longeringsgjorden passer supert når du skal varme opp eller trene, og den robuste svarte nylonen vil tåle mye bruk.


Egenskaper:


  • Sterk nylon
  • Doble spenner på hver ende

Teknisk beskrivelse:


170 cm. til 200 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Surfaix gjennomtenkt, men for stor.
7 Likes

Jeg kjøpte denne surfaix for 3 måneder siden, og verdien for pengene er ganske passende. Ringene på sidene, ofte glemt på surfaixen i denne prisklassen, er veldig praktiske for opprørene. Ved ulemper tok jeg en hestestørrelse for en hest på 1m75 og surfaix var betydelig for stor. Så jeg la hull til å sette den i riktig størrelse.

4 Likes

Veldig bra produkt! Ingen steder billigere å finne riktig kvalitet. Meget fornøyd med prisen.

2 Likes

syntes det var veldig bra, men siden jeg har en stor hest og selv om jeg velger den største størrelsen er den fremdeles for kort, men jeg har bestemt meg for å bruke et veldig langt "dressurbelte" også kjøpt i horze

Verdi for pengene TOPP
2 Likes

Helt klart ikke det beste lungebeltet på markedet, men veldig bra for denne prisen! Ikke så følsom som ekte skinn og for å redusere nøtteknekker-effekten på ryggraden, bruker jeg den med en skumgummipute. Jeg ville kjøpe igjen. :)

Stor i størrelse!
2 Likes

Veldig stor i størrelse, kjøpt ponni i størrelse for fullblods som har cob eller full i normale tilfeller, men den var fremdeles for stor. Føltes som godt materiale og kvalitet til den lave prisen ellers!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.