Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze longesystem

Produkt-ID: 10802

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze longesystem
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze longesystem
Beskrivelse

Beskrivelse

Longer hesten din og få den til å strekke ryggen uten å bruke makt med dette hjelpemiddelet.


Horze tilbyr nå et innovativt longesystem som forsiktig trener hesten din. Denne longeselen styrker ryggen og strekker overlinjen uten bruk av tvang. Ved å bruke denne selen oppmuntrer du hesten til å strekke seg frem og ned under longeringen.


Egenskaper:


  • Godt hjelpemiddel når du trener fra bakken
  • Det følger ikke med longegjord eller hodelag til selen
  • Bør brukes ofte i korte økter for å oppnå best mulig resultat

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

4 Likes

Systemet fungerer veldig bra, men jeg finner en fleksibel linje bak hesten. Jeg har en stor hest, 165 i dekke, og det er rett og slett for lenge til å ha den rundt bakbeina. Det er mange innstillingsmuligheter i systemet, bare ikke det som skal ta bak.

"Passoa lungesystem"
3 Likes

Virkelig deilig lengselverktøy. Spenner / lysbilder, samt fôr av god kvalitet. Inngangsalternativer er mange, så kan passe til de fleste hestene / ponniene. Den eneste ulempen jeg har vært klar over, er at ringer med svamp stropper (svamp stropper fra Horze) er for små til å kunne komme spenner / foring gjennom for å sikre at foringen ikke kommer for langt ned til beina. Har løst dette ved å legge hyttekroker i båndringene.

longerinssysem for liten til stor hest
3 Likes

har en hest på 170 istg og der er den for liten så den må skiftes eller utvides med ekstra bånd

Lunging Aid
1 Likes

Pent laget mykt bakreim, mykt nylontau og kromfesting. Jeg tror jeg bruker den riktig, ingen retning eller forslag med produktet. Et diagram med foreslått feste ville vært fint.

Noe lite i størrelsen
1 Likes

Bra system for lengsel med aktive bakben. Det er imidlertid ikke mye ekstra tau å gi hvis du vil stille inn på en stor hest. Mine er 163 og jeg synes det er litt vanskelig. Gå glipp av en ekstra fiksering rundt beltet for å unngå at tauene kommer for langt ned til bakken / beina langs hestens sider.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.