Kjøp Kincade longeringstøyle, 8 m | horze.no

longeringstøyle, 8 m

kr 149,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Lilla Kincade longeringstøyle, 8 m kincade
Kincade longeringstøyle, 8 m
Kincade longeringstøyle, 8 m
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade longeringstøyle, 8 m
Beskrivelse

Beskrivelse

Kincade longeringstøyle i bomull er omtrent 8,9 meter lang og inkluderer en sterk og holdbar klips, samt et støttende håndtak på enden av lina. Denne lange longeringslina er like ideell å bruke som en lang tøyle, som til å longere hester og ponnier. Fordi tøylen er laget av bomull er det mindre sannsynlig at den kommer til å lage noen brennmerker grunnet friksjon, slik du vanligvis ville forventet av et slikt type tau.


Produkt-ID: 317934

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre