FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Tunis Carbon longeringspisk

Produkt-ID: 42213

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Horze Tunis Carbon longeringspisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Tunis Carbon longeringspisk
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Tunis Carbon longeringspisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Superlett longeringspisk i karbon. 180 cm, uttrekkbar.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Chamberier liker det
0 Likes

Super lett, ikke fastkjørt når du bretter det, håndtaket hviler komfortabelt i håndflaten og sklir ikke. Ikke noe spesielt å si, bare et godt kammer. Det er flott at det er et valg av farger, jeg kjøpte rødt.

Størrelse: Normal
bra produkt, men skjørt
0 Likes

Denne chambrière er veldig lett. Det er teleskopisk, som er praktisk for lagring og transport. Hun "smeller" lett. Imidlertid er det ganske skjørt ved håndtaket. Jeg har allerede ødelagt en ganske enkelt fordi flyten ble fanget i en busk.

Størrelse: Normal
Elsker det
1 Likes

Jeg kjøpte denne varen på EquineAffaire. Jeg elsker det absolutt. Jeg har gått gjennom så mange av nylonene - de varer bare ikke. Dette er superlett og super langt og har en god snap. Anbefaler sterkt

Størrelse: Normal
Tåler ikke.
0 Likes

Det tok tross alt de første par morsomme månedene da tauet først falt. Heldigvis var det ganske enkelt å fikse med en Jesar. Det tok ikke lang tid før armen snappet. Det ble ikke lenger reparert av jesaren, så jeg lot meg kjøpe en ny. Jeg likte den teleskopiske armen, så jeg havnet på den samme kragen en gang til, og tenkte at det var noe galt med den første. I lang tid (eller omtrent et par måneder) varte ikke 2.0-en da Mokoma brakk den også. Aldri mer. Jeg anbefaler ikke. Det er bedre å få en lang busk fra skogen. Sannsynligvis en mer holdbar handling og ikke betale for malt.

Størrelse: Normal
Flott produkt og service
1 Likes

Jeg er veldig fornøyd med pisken, veldig lett. Akkurat det jeg ville. Også jeg snakket med på telefonen, som jeg hadde et spørsmål, var veldig hjelpsomme og vennlige. Pisken kom i god tid og godt pakket. Utmerket service.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.