FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Mullen bitt

Produkt-ID: 13084

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Mullen bitt
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Mullen bitt
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Mullen bitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkelt Mullen-bitt med D-ringer til enhver gren.


Mykt Mullen-bitt er en enkelt, klassisk trinsebitt. I tillegg til rustfritt stål har det en Z-logo og er laget for å gi press uten smerte i hestens munn.


Egenskaper:


  • Mullen-bitt med D-ringer
  • SS solid
  • 14 mm tykt

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 14 mm.


Vaskeanvisning:


Skylles etter bruk.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jeg er fornøyd
1 Likes

Jeg kjøpte biten til at Shetty min skulle kjøre. Det er stille i munnen og ponnien går mye lykkeligere.

Størrelse: Normal
Hvorfor bare så liten?
2 Likes

En enkel, enkel stavprotese. Veldig hyggelig. Imidlertid nok en gang bare for små hoder. For mitt kalde blod igjen, ingenting, så ille. Jeg vil ikke bruke en drivende tropp med ham, men jeg har egentlig ikke noe valg ...

Størrelse: Normal
Horze mullen bitt
1 Likes

Veldig bra og stabilt bitt. God kvalitet, og perfekt tykkelse. Gå ned en størrelse i forhold til et bitt med løse ringer!

Størrelse: Normal
Virkelig perfekt ... Bedre og søtere enn en ødelagt !!
1 Likes

Helt hva jeg så etter, da jeg begynner å forvise og erstatte alle de ødelagte bitene mine med mykere rettigheter. Fullfør effekten "nøtteknekker" til slutt for hard og "barbarisk" for ødelagt. Et sterkt anbefalt for alle hester som ikke er vanskelige i munnen og lett å administrere eller for de koseligere som det er et godt alternativ å vurdere i stedet for de som er gummiert eller harpiks ofte for myke til overflødige eller for myke, der Forblir fortsatt på rustfritt stål, så det ideelle. Jeg har allerede to og planlegger å ta noen til ponniene mine, fordi barna til hendene noen ganger ikke alltid er myke og godt proporsjonerte i handlingene sine, og det er mer risiko eller stygg konsekvens på grunn av usømmelighet i hendene. I + Vakker kvalitet på metall og liten + har den ringer med oliven så antiknipe heller enn 2 ringer Chantilly classic. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.