FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Keratex Mud Shield pulver, 450 gram

Produkt-ID: 316272

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Keratex Mud Shield pulver, 450 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Keratex Mud Shield pulver, 450 gram
kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex Mud Shield pulver, 450 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Mud Shield pulver er et pulver som er godt anerkjent, praktisk og brukervennlig. Du påfører det hestens ben og da både renser det og gjør bena vannavstøtende, noe som passer bra på ben som er utsatt for skorper og sprukken hud i gjørmete forhold. Dette lette talkumpulveret gjør at hesten sine ben får puste, og gir et elastisk pulverbelegg som ikke absorberer vann (derfor blir den ikke klissete). Den fungerer også slik at den gjør hestens hår på bena så glatte at gjørme ikke klarer å feste seg og gjøre huden myk. Videre vil det også hjelpe hestens naturlige motstand mot alt fra irriterende gjørme til vann i omgivelsene (slik som gjørmete dammer og myrlendte uteområder), noe som også kan komme inn i huden og skape problemer. Dette respekterte produktet er anerkjent av ryttersamfunnet som et ledende produkt i sin klasse.


Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i en 450 grams "puff"-flaske som er lett å bruke.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.