« Tilbake / Merker / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits Tranz, tredelt, 14 mm, 70 mm løse ringer

Fra 1.423,50 kr
RRP: 2.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Størrelsestabell
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Vi feirer 20 år med Horze!

3 for 2! Vi gir deg det tredje produktet!

Det billigste produktet får du automatisk gratis.

Partnerprodukt

Dette produktet leveres fra en av våre partnere. Hele din bestilling får en forsinket leveringstid når den inneholder et partnerprodukt. Du kan se den estimerte leveringsdatoen i kassen.

Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Munnstykket til NS Tranz er ergonomisk designet både for komfort og kommunikasjon. Et veldig populært og komfortabelt munnstykke som fremmer følelse og respons, samtidig som det oppmuntrer til en myk, holdbar kontakt. Vår tredelte Tranz Angled har et kort midtstykke, som er vinklet slik at den ligger 20° i vinkel på senterlinjen mellom kinnene. Når du tar kontakt vil det jevne tredelte midtstykket trykke mykt ned på midten av tungen, slik at du som rytter får en bedre kontakt og kommunikasjon gjennom tøylen. Jo mer trykk du tilfører, jo mer vil du lette presset på de sensitive sidene av tungen, og det tykkere området på midten av tungen som er mindre trykksensitivt får innvirkningen. Det tredelte bittet tillater også mer fleksibilitet, noe som sikrer en mer tydelig og uavhengig tøylehjelp. Salox munndel, ringer i rustfritt stål, tredelt med løse ringer.

Produkt-ID: 317524

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: