FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Schockermöhle ørehette Silent, ørehette neopren Sport

Produkt-ID: 302006

kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
Schockermöhle ørehette Silent, ørehette neopren Sport
Velg størrelse Størrelsestabell
Schockermöhle ørehette Silent, ørehette neopren Sport
kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Schockermöhle ørehette Silent, ørehette neopren Sport
Beskrivelse

Beskrivelse

Ørehette med matchende fargebånd og Schockermoehle Sport-logo på øret. Ørene er fôret med neopren for hester som er sensitive til lyd.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fungerer utmerket med sterk vind og støy!
0 Likes

Jeg har hatt øre-nettet en stund nå med den våkne måren min og jeg er superfornøyd med det i urolig vær. Jeg legger det alltid på hesten min, slik at den blir mye mindre plaget av vinden og kan konsentrere meg bedre. Hun er mye roligere mens du kjører.

Størrelse: Normal
Flott hette for lyd-responsiv hest!
0 Likes

Hetten er godt maskinert og passer enda bredere. Størrelsen er litt mer normal (full går til den lille x-fullenden). Det holder også godt med å riste på hodet, selv om det ikke er noen vedlegg. Ørene er bredere enn de lange og gir utmerket lydisolering. En flott hette for en elektrisk og lydhør respons! Jeg har brukt panseret til ca 1,5 år uke og har vasket mye - men betingelsen er utmerket, ikke boble vanumisia og tekstene er fortsatt på plass. Jeg anbefaler!

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.