Kjøp Trikem Vimital Fokus, 600g | horze.no

Trikem Sport Trikem Vimital Fokus, 600g

kr 439,00
Pris inkl. MVA
Ytterliggere 10% rabatt EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SAVE10
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.08.2021.
Størrelsestabell
  • Leveringsklar. Varen er på lager for deg
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Fokus For en rolig og mer fokusert hest VIMITAL Focus er et tilsetningsstoff med stoffer som hesten trenger for å håndtere stress og opprettholde konsentrasjonen. For eksempel under læring, trening, konkurranse eller transport. Inneholder sikre nerve stabiliserende ingredienser, Tiamin (B1), Tryptofan og Magnesium. Tilsetting av gjærkultur stimulerer tarmens mikroflora og forbedrer opptaket av næringsstoffer. Stressende situasjoner utfrir stoffer som utløser hestens umiddelbare reaksjon. Det er en medfødt refleks å beskytte seg, og hesten reagerer raskt uten å vurdere situasjonen. De utløsende substansene må derfor nøytraliseres av andre substanser i kroppen. Tiamin, Tryptofan og Magnesium er alle en del av stabiliseringsprosessen. Har hesten mangel på disse "mottiltakene", har den ingen mulighet til å balansere sine reaksjoner, og blir vanskelig å styre eller mister fokus. VIMITAL Focus supplementerer mangel på naturlige næringsstoffer, som gjelder mange hester med symptomer på stress eller dårlig humør.


Bruksanvisning


Gis til hester som overreagerer på stressende situasjoner, har vanskeligheter med å avreagere eller gires opp mentalt før trening, konkurranse eller i ukjente situasjoner.

DOSERING


30 ml per dag blandes i fôret (ca. 25 g) til stor hest (550 kg) Dobbel dose de første fem dager eller før forventet stress situasjon. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.

INGREDIENSER per dose:


  • Tryptofan 3000 mg
  • Tiamin (B1) 500 mg
  • Magnesium 3000 mg
  • Gjærkultur 6000 mg
  • Hvete 26 %

Produkt-ID: 25760

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem Vimital Fokus, 600g