Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Trikem Vimital Fokus, 600g

Produkt-ID: 25760

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Vimital Fokus, 600g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Trikem Vimital Fokus, 600g
Beskrivelse

Beskrivelse

Fokus For en rolig og mer fokusert hest VIMITAL Focus er et tilsetningsstoff med stoffer som hesten trenger for å håndtere stress og opprettholde konsentrasjonen. For eksempel under læring, trening, konkurranse eller transport. Inneholder sikre nerve stabiliserende ingredienser, Tiamin (B1), Tryptofan og Magnesium. Tilsetting av gjærkultur stimulerer tarmens mikroflora og forbedrer opptaket av næringsstoffer. Stressende situasjoner utfrir stoffer som utløser hestens umiddelbare reaksjon. Det er en medfødt refleks å beskytte seg, og hesten reagerer raskt uten å vurdere situasjonen. De utløsende substansene må derfor nøytraliseres av andre substanser i kroppen. Tiamin, Tryptofan og Magnesium er alle en del av stabiliseringsprosessen. Har hesten mangel på disse "mottiltakene", har den ingen mulighet til å balansere sine reaksjoner, og blir vanskelig å styre eller mister fokus. VIMITAL Focus supplementerer mangel på naturlige næringsstoffer, som gjelder mange hester med symptomer på stress eller dårlig humør.


Bruksanvisning


Gis til hester som overreagerer på stressende situasjoner, har vanskeligheter med å avreagere eller gires opp mentalt før trening, konkurranse eller i ukjente situasjoner.

DOSERING


30 ml per dag blandes i fôret (ca. 25 g) til stor hest (550 kg) Dobbel dose de første fem dager eller før forventet stress situasjon. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.

INGREDIENSER per dose:


  • Tryptofan 3000 mg
  • Tiamin (B1) 500 mg
  • Magnesium 3000 mg
  • Gjærkultur 6000 mg
  • Hvete 26 %
Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.