Kjøp Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml | horze.no

Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml

kr 149,00
Pris inkl. MVA
Ytterliggere 10% rabatt EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SAVE10
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.08.2021.
Mørkegrønn Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml stassek
Størrelsestabell
  • Leveringsklar. Varen er på lager for deg
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Hovolje med olje fra laurbær, aloe vera og lanolin

Synlig effekt etter bare tre dager!

EquiSTEP beskytter - pleier - regenererer - styrker - oppmuntrer til hovvekst

Innen tre dager etter påføring vil du merke en forskjell! EquiSTEP regenererer og styrker hoven raskt og effektivt. EquiSTEP hovolje opprettholder optimal fuktighet i hoven, tørre høver blir elastiske og solide igjen. Dette gjør EquiSTEP til den ideelle pleie for tørre og sprukne høver, og til de myke og svake høvene. Dagblig bruk av EquiSTEP fremmer behandlingen av hovproblemer som sprekker og ødelagt hovstruktur, forbedrer holdbarheten med sko og forebygger infeksjoner, råte og forråtnelse. Pleien trenger dypt inn i hovbeinet, opp til den hvite linjen og gir effektivt tilskudd av aminosyrer og verdifulle mineraler.

EquiSTEP tetter ikke porene; den tillater hovbeinet å puste naturlig. EquiSTEP hjelper hovbeinet til å suksessfult vedlikeholde dens naturlige barriere mot ytre påvirkning og bakterier. I tillegg oppmuntrer laurbær til hovvekst. Resultatet er en skinnende hov som ikke kleber.

Hest og rytter blir glade - hovslageren blir imponert!

Produkt-ID: 25378

Les Omtaler:

Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml