Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinner knuter, floker, dreads og selv det mest ustyrelige håret som snø i solen. Silke proteinene i DETANGLER & SHINE™ sørger for at behandlet hår får en strålende glans etter at du har børstet det. Produktet byr på naturlig hårpleie uten innhold av vann og alkohol som tørker ut håret. Med DETANGLER & SHINE™ klarer ikke smuss, støv og sand lenger å trenge seg inn i behandlet hår. Glansen vil derfor holde seg lengre. Håret føles ikke lenger fett. Produktet trenger ned under hudoverflaten og fungerer både fuktighetsgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og myk tekstur. DETANGLER & SHINE™ er et høykvalitets pleieprodukt som også er egnet for mennesker. ADVARSEL: Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn med mindre under tilsyn av voksne. Brannfarlig, hold unna åpen ild..


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Dette er definitivt noe av det beste på markedet! Når du har prøvd dette, vil du aldri bruke noe annet, trene alt bare tauene.

0 Likes

Flott produkt, spesielt hvis hesten din er redd for sprayen, dette superalternativet. Merk at hvis du bruker det mye, er de større størrelsene mye billigere. Fin og praktisk format dette røret, også å ta med deg.

Great!
0 Likes

Først trodde ikke dette, men så galt hadde jeg. Helt fantastisk kjøretøy. Strekk ut gjerrige shettitråder og fest iskremen som ingenting. Vel verdt investeringen. Stort pluss; fungerer i veldig kule temperaturer! :-)

Helt fantastisk produkt.
0 Likes

Har 3 hester, de 2 med veldig kraftige haler, jeg får alltid brukt glansspray til dem. Så kjøpte Cowboy Magic Detangler & Shine og utgjorde en forskjell mellom dette produktet og en hvilken som helst glansbar. Veldig lite å bruke, jeg får den i håndflaten til å gni hendene mine slik at den blir fordelt og så lar jeg halen skli gjennom fingrene. Etterpå er det veldig veldig enkelt å trene, også 3 dager etter at halene er enkle å trene. Spray er her nå og Cowboy Magic Detangler & Shine er det foretrukne produktet. Og når det tilbys er det en god pris :-)

topp
0 Likes

Detangler håret veldig bra, trenger bare en liten dråpe, varer veldig lenge. Etterlater manken og halen veldig lys og ikke fet. Kan også brukes på oss. Resultat toppen!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.