FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Produkt-ID: 25654

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Softgrip man- og halebørste
kr 69,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinner knuter, floker, dreads og selv det mest ustyrelige håret som snø i solen. Silke proteinene i DETANGLER & SHINE™ sørger for at behandlet hår får en strålende glans etter at du har børstet det. Produktet byr på naturlig hårpleie uten innhold av vann og alkohol som tørker ut håret. Med DETANGLER & SHINE™ klarer ikke smuss, støv og sand lenger å trenge seg inn i behandlet hår. Glansen vil derfor holde seg lengre. Håret føles ikke lenger fett. Produktet trenger ned under hudoverflaten og fungerer både fuktighetsgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og myk tekstur. DETANGLER & SHINE™ er et høykvalitets pleieprodukt som også er egnet for mennesker. ADVARSEL: Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn med mindre under tilsyn av voksne. Brannfarlig, hold unna åpen ild..


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker dette produktet
0 Likes

Det er et utrolig bra produkt for når du for eksempel må flette hester. Det er veldig bra før du børster mann og hale, da det er bra å la børsten renne gjennom. Du trenger ikke bruke mye av produktet, som er veldig kult

Dyrt, men fungerer virkelig
0 Likes

Det er mange selgere av slangolje som lover jorden. Cowboy Magic Detangler er ikke billig, og fremsetter store krav. Er de troverdige? Hesten min har en flokete hale, hun er rotete, og liker virkelig ikke at flokene blir børstet ut. Saks kan ha vært måten å rense opp halen på. Noen få spiseskjeer detangler gnidd inn i knutene, og de begynner å løsrive seg bare ved å gni hendene sammen over dem. Målte, matte mage glir fra hverandre. Det føles bra å skje, lukter godt og virkelig gjør detangler. Noen få økter med dette, og vi har nå en nydelig avmattet hale som lett kan børstes gjennom. Dyrt, ja, men ikke slangeolje og fungerer definitivt som beskrevet.

Fantastisk produkt
0 Likes

Drøy i bruk, super effektivt. Man og hale blir fløyelsmyk. Anbefales

Jolanta
0 Likes

Jeg har lett etter noe slikt i evigheter !!! Endelig har jeg et håp om at mitt mini schnauzer kjæledyr vil være fritt for floker, ikke fettete, silkeaktig verk som det står på pakken, strålende produkt!

Går aldri tilbake til showshine!
0 Likes

heter ikke magic for ingen ting! mitt første møte med denne var rundt en stor utstilling hvor jeg skulle klargjøre flere hester til showet. og har aldri sett meg tilbake siden! Showshine er ikke litt brukelig etter å ha prøvd Cowboy magic sin detangler gel. Bruker den i man og hale på min veldig hårfarge ponni som får tugger ekstremt lett, men ikke med denne! bruker den og på min ridehest som har lang og pistrete man og hale som alltid har en kvist eller fem sittende fast, men denne er gull!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.