JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL

Produkt-ID: 25655

kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Softgrip man- og halebørste
kr 69,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 473 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinner knuter, floker, dreads og selv det mest ustyrelige håret som snø i solen. Silke proteinene i DETANGLER & SHINE™ sørger for at behandlet hår får en strålende glans etter at du har børstet det.

Produktet byr på naturlig hårpleie uten innhold av vann og alkohol som tørker ut håret. Med DETANGLER & SHINE™ klarer ikke smuss, støv og sand lenger å trenge seg inn i behandlet hår. Glansen vil derfor holde seg lengre. Håret føles ikke lenger fett.

Produktet trenger ned under hudoverflaten og fungerer både fuktighetsgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og myk tekstur.

DETANGLER & SHINE™ er et høykvalitets pleieprodukt som også er egnet for mennesker.

ADVARSEL:

Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn med mindre under tilsyn av voksne. Brannfarlig, hold unna åpen ild.

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt for corgiene våre
0 Likes

Vi har en corgi-cardigan hvis pelsen må børstes ofte, og han dropper noe ekstremt. Vi har brukt denne sjampoen i det siste, og forskjellen i pels nå i sammenligning med andre sjampoer vi har brukt er utrolig. Pelsen blir så myk og fin. Enklere å pusse og tørke MYE raskere!

Fantastisk produkt
0 Likes

Jeg har prøvd mange detanglerprodukter, men ingen har fungert veldig bra. Med Cowboy Magic fungerer det som magi bare ved å bruke en liten mengde. Det detangler selv den tøffeste av knop på sekunder. Det er dyrere enn andre detanglers, men jeg synes verdt hver krone, siden produktet gjør som det sier det gjør .... så besparelser på lang sikt i stedet for å kjøpe andre nemerous detanglers som ikke fungerer ... og sløser med penger.

Gjennomgang av detangler og glans av cowboy magi
0 Likes

Jeg har bare gode erfaringer med dette produktet, og jeg elsker det. Den er superenkelig å bruke i hestens pels og mann / hale. Det er god kvalitet og varer lenge. Det skulle være litt ofte i starten, men etter hvert trenger jeg bare å bruke litt hver tredje uke. Kan bare anbefale det :-)

Suppert Produkt skal man lete lenge etter!!
1 Likes

Dette er den første typpen show shine produktet jeg har har prøvd og er kjempe fornøyd med den. Hesten har meget ugreiligt man og hale, etter å brukt den en gang i man og halen sliper jeg nå floker og å bruke lang tid på børste ut flokene. Det holder nesten med å dra fingra igjenom så man og hale ser da ny børsta ut da. Kommer ikke til å prøve noe annen som lover det samme. Extra pluss med den er at den lukter godt og holder seg lenge i man og hale.

1 Likes

Dette er en type "show sheene". Lukter veldig godt av roser, og veldig effektiv. Anbefales på det sterkeste

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.