FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL

Produkt-ID: 25656

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Softgrip man- og halebørste
kr 69,00
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 946 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinner knuter, floker, dreads og selv det mest ustyrelige håret som snø i solen. Silke proteinene i DETANGLER & SHINE™ sørger for at behandlet hår får en strålende glans etter at du har børstet det.

Produktet byr på naturlig hårpleie uten innhold av vann og alkohol som tørker ut håret. Med DETANGLER & SHINE™ klarer ikke smuss, støv og sand lenger å trenge seg inn i behandlet hår. Glansen vil derfor holde seg lengre. Håret føles ikke lenger fett.

Produktet trenger ned under hudoverflaten og fungerer både fuktighetsgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og myk tekstur.

DETANGLER & SHINE™ er et høykvalitets pleieprodukt som også er egnet for mennesker.

ADVARSEL:

Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn med mindre under tilsyn av voksne. Brannfarlig, hold unna åpen ild.

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Svimlende!
0 Likes

Et kjempeflott produkt som faktisk tømmer selv den mest myke børsten og halen på et øyeblikk og etterlater håret glatt. Ham vil holde seg klar i lang tid!

Fantastisk
0 Likes

Cowboy Magic detangler er et fantastisk godt produkt. Haler bliver silke bløde og enkle å gre ut. Bare en lille mengde som gnis inn gjør underverker. Elsker den særlig når man har hvit hest.

Størrelse: Liten
Utrolig!
0 Likes

Vel tvunget til å innrømme at det er litt dyrt, men en liten mengde i håndflaten er virkelig nok til å behandle en god mengde hestehår (jeg har et heltall med hår i det uendelige), c er overraskende!

Størrelse: Liten
cowboy magi detangles og skinne
0 Likes

Jeg er den heldige eieren av to irske kolber, og de har, som rasen må ha, virkelig mye hår, både på ben og hale, håret er sterkt og vanligvis vanskelig og veldig tidkrevende å fikse, men med cowboy-magi detangles og glans, Det har blitt enklere og raskere å få kontroll over alt håret, jeg har selvfølgelig prøvd mange andre produkter, men jeg synes cowboy magisk detanglerglans er et godt kjøp, jeg gleder meg til å prøve de andre produktene i serien. PS det er litt dyrt, synes jeg.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.