FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Stassek Equistar Flaske, 750 ml

Produkt-ID: 25184

kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Stassek Equistar Flaske, 750 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Stassek Equistar Flaske, 750 ml
kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equistar Flaske, 750 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Spray for skinnende pels, man og hale.Det originale produktet som verden stoler på!


Equistar gir en silkeaktig pels og skinnende glans til pels, man og hale.Effekten varer opp til 12 dager. Manen og halen holder seg flokefri, og pelsen beholder garantert sin glans. Equistar gjør i tillegg pelsen smussavstødende. Hesten din blir velstelt og godt tatt vare på - den får en vakker glans og fløyelsmyk pels. Stol på originalen!Om du bruker Equistar bare til man og hale, blir resultatet fortsatt fantastisk - effekten til Equistar er så langt ikke funnet hos andre produkter. Equistar fjerne floker i man og hale av seg selv. Du trenger ikke å vaske og bruke masse tid på å få ut flokene først. Dette skjer av seg selv når den tørker. Med bruk av Equistar unngår du at hesten mister hår i halen når du grer den. Og flekker på lyse hester blir et problem som tilhører fortiden.Selv stive svettemerker fjerner med noen få børstetak. Den daglige tiden på stell blir betydelig redusert. Likevel får hesten en fantastisk glans.Om sommeren vil ikke de gule flueeggene feste seg i pelsen takket være Equistar.Om vinteren kan slit og gnag fra dekken i de fleste tilfeller unngås.Ved å bruke Equistar før du klipper hesten, vil bladene spares og man unngår en overopphetet maskin. Pelsen må imidlertid være helt tørr før den klippes!Equistar er ikke giftig, den er pH-balanser og svært skånsom mot huden. Hudens pusteevne blir ikke redusert. Både hud og pels blir ivaretatt på en skånsom og naturlig måte. Derfor kan Equistar også brukes på svært sensitive hester og utegangshester. Equistar vaskes enkelt bort med sjampo, og gjør ikke pelsen feit.Med tanke på dyr, mennesker og miljø inneholder Equistar nesten bare naturlige ingredienser som kontinuerlig kvalitetskontrolleres. Vi tilsetter ikke unødvendige emulgatorer. Derfor må du ikke glemme å riste den godt før bruk.Equistarflaskene kan fint fylles opp igjen, og spraymunnstykket kan brukes flere ganger.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Vi har gjort det bra, og holder svinen klar og lett å børste. Rimelig.

Størrelse: Normal
Funksjonell og enkel
0 Likes

Først måtte jeg spraye litt oftere, men for vedlikeholdsbehandling med min egen tykke og fyldige lever, omtrent en gang i uken. Jeg likte det, passer oss, og jeg vil ikke bytte til et annet merke!

Størrelse: Normal
Skinner best
0 Likes

Manke spray fra Stassek er rett og slett den beste. Hesten min har mer fylde i halen og pelsen lyser bedre enn de andre rettsmidlene. Jeg vet at mamma tok det for hestene sine.

Størrelse: Normal
En super démélant-lustran !!!
0 Likes

Jeg anbefaler det på det sterkeste, det etterlater hårene silkeaktige, blanke, men spesielt veldig myke. Lite mer for noen, det har ingen lukt, så perfekt for følsomt hår.

Størrelse: Normal
Jeg liker det
0 Likes

Tøm hestehåret godt så lenge det er lov å tørke. Effekten vil imidlertid ikke vare i 12 dager. Jeg har brukt dette for et par år med hesten min.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.