Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-12%

Horze bZeen refleks ridedekken

Produkt-ID: 29326

kr 597,52
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze bZeen refleks ridedekken
kr 597,52
kr 679,00
Horze bZeen refleks beinbeskyttere
kr 249,00
Horze bZeen refleks ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Reflekterer godt, uansett vær


Horze refleks ridedekken er utmerket å ri med ute i mørket. Det klare orange dekkenet har store reflekterende striper på hver side, skuldre og hale. 420D polyester på utsiden og foring i polyester. Med denne vil hesten ha det komfortabelt både i sol og regn. Vanntett, komfortabel og pustende og derfor perfekt for ridning i alle værforhold.


Features


  • Gir svært god synlighet med store refleksstriper på hver side
  • 420D polyester
  • Vanntett
  • Pustende

Details


  • 420D slitesterk polyester på utsiden
  • Foring i polyester på innsiden
Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En utmerket prototype
7 Likes

Best av alt veldig god sikt! Bærbarhet var rimelig god, holdt seg godt på ryggen og holdt regnet godt nok. Den oransje farge har sin egen vibrasjon oppmerksomhet til øye gledelig, og jeg opplevde trolig den nedre kant av bøylen til innkalling av design også i favør - ser ikke ut til å hemme ridning. Vi bruker det ganske hardt om vintermørket og frostig: materialet har vist seg å være holdbart og vaskbart, og har beholdt seigheten. Fungerte best på en kort, gatefri sandstrandur fra hjem til stall i nærheten og tilbake: oppvarming / holde varme muskler rett før og etter ridning. Selv racing showet ser ut til å fungere. For lengre terreng eller større bevegelse, i tillegg til pusteevne, har varpfronten også dårlig ytelse - begrensende bladbevegelse og klistremerker som prøver å åpne. Dette er en klar sikkerhetsrisiko. Jeg designet de ekstra spennene selv for å holde frontklaffen og klistremerket foran salen fremdeles i bevegelse (hittil virket). Et tips til produktutvikleren: For en optimal off-roader ville vi ha refleksjonsevnen og regnmotstanden til dette varpet;

7 Likes

Super bra refleksdekk. Sett tydelig fra alle kanter, ligger veldig bra på hesten. Virkelig god lukking foran. Kan bare anbefales.

5 Likes

Superrefleksdekk til en veldig rimelig pris. Det er hva den skal gjøre - sørg for at hesten og rytteren blir sett.

Refleks dekket strålende
5 Likes

Ypperlige refleksdekk som sikrer at du blir sett fra alle vinkler, er ikke akkurat like på markedet. Kan bare anbefales - selv når du sykler på dagtid langs veiene om vinteren.

5 Likes

Super dekk. Sett på lang avstand, er bra på hesten og god lukning foran. Sterkt anbefalt herfra.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.