« Tilbake / Hest / Refleks til hest

Horze Horze bZeen reflekskopper i neopren

RRP: -15% rabatt
279,00 kr
RRP: 329,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 30 )

Spar 25 % EKSTRA på Horze og B Vertigo - eksklusivt for Horze Club-medlemmer
Bli med nå

Kopier kode: SPRING-CLUB
Kan kun innløses av medlemmer av Horze Club eller brukere av appen. 800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.03.2024.
Farge: OR/B
OR/B Horze bZeen reflekskopper i neopren
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Reflekskopper med avansert beskyttelse. Refleks er en nødvendighet å bruke både når det er mørkt, dårlig lys eller tåke. Motorister vil på lang avstand se deg og hesten og ta de forholdsregler som trenges. Horze reflekskopper gir deg tryggheten du trenger når du rir ute i mørket og under forhold du ellers ville vært lite synlig. Disse reflekskoppene gir deg full beskyttelse. Med foring i neopren som forhindrer gnissing og gir mest mulig komfort. En forsterket borrelås holder koppene behagelig på plass samtidig som de både har refleks og ser stilige ut. Den klare orange fargen kombinert med reflekterende tape gir deg den sikkerheten du trenger i mørket. De slitesterke materialene tåler daglig bruk og slitasje. Godt synlig vil motorister kunne se dere på lang avstand og ta de forholdsregler som behøves for å unngå ulykker.

Egenskaper:

  • Klar orangefarget med svært reflekterende striper
  • Festes med borrelås
  • Horze-logo på borrelåsen
  • God beskyttelse og svært synlige
  • Solid neopren som tåler slitasje

Teknisk beskrivelse:

Laget av neoprenMed neoprens mange fordelerGir støtte til anklene og gnisser ikke som andre materialer kan gjøre.Solid og slitesterkProdukter foret med neopren er dyrere på grunn av sikkerhet og holdbarhet.Lukk borrelåsen før vask. Håndvaskes for beste resultat. Lufttørkes.

Produkt-ID: 29346

76% av kundene sier at dette produktet har normal passform, 0% av kundene sier at dette produktet har liten passform
Liten
0
Normal
13
Stor
4

Les Omtaler:

Farge: