Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze bZeen reflekskopper i neopren

Produkt-ID: 29346

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze bZeen reflekskopper i neopren
kr 199,00
Horze bZeen refleks ridedekken
kr 597,52 kr 679,00
Horze bZeen reflekskopper i neopren
Beskrivelse

Beskrivelse

Reflekskopper med avansert beskyttelse.
Refleks er en nødvendighet å bruke både når det er mørkt, dårlig lys eller tåke. Motorister vil på lang avstand se deg og hesten og ta de forholdsregler som trenges. Horze reflekskopper gir deg tryggheten du trenger når du rir ute i mørket og under forhold du ellers ville vært lite synlig. Disse reflekskoppene gir deg full beskyttelse. Med foring i neopren som forhindrer gnissing og gir mest mulig komfort. En forsterket borrelås holder koppene behagelig på plass samtidig som de både har refleks og ser stilige ut. Den klare orange fargen kombinert med reflekterende tape gir deg den sikkerheten du trenger i mørket. De slitesterke materialene tåler daglig bruk og slitasje. Godt synlig vil motorister kunne se dere på lang avstand og ta de forholdsregler som behøves for å unngå ulykker.


Egenskaper:


  • Klar orangefarget med svært reflekterende striper
  • Festes med borrelås
  • Horze-logo på borrelåsen
  • God beskyttelse og svært synlige
  • Solid neopren som tåler slitasje

Teknisk beskrivelse:


Laget av neoprenMed neoprens mange fordelerGir støtte til anklene og gnisser ikke som andre materialer kan gjøre.Solid og slitesterkProdukter foret med neopren er dyrere på grunn av sikkerhet og holdbarhet.Lukk borrelåsen før vask. Håndvaskes for beste resultat. Lufttørkes.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

2 Likes

Fine og enkle reflekskopper. Elegante og lette. Slitesterke og syns rimelig godt i mørket.

2 Likes

Meget gode og holdbare refleksstøvler. Virkelig klistrete etiketter, la oss rive med begge hender. Store størrelser.

Synlige og har god passform
2 Likes

Jeg er kjempe fornøyd med disse koppene, de syntes godt i mørket og sitter godt på hesten. De er lette å feste og gir i tilegg beskyttelse, to ting i et produkt. Jeg syntes disse er noe alle burde ha, de er verdt pengene.

1 Likes

Den minste størrelsen er for stor for en shetti (Bare enorm)! Den behøvde ikke en gang å passe inn da den allerede var så stor. Men fin utseende og lyse farger.

Går fort i stykker
1 Likes

Klokkene blir fort fillete i kanten nede, og refleksen på borelåsen faller enda fortere av. Men refleksen rundt er god og synlig, og klokkene er av passe tykk neopren.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.