Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze refleksgrime

Produkt-ID: 29220

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze refleksgrime
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze refleksgrime
kr 199,00
Horze bZeen refleks ridedekken
kr 597,52 kr 679,00
Horze refleksgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Grime med reflekstape.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Påkrevd kjøp!
3 Likes

Veldig nyttig for landlige bryllupsreisende, bilister og hjort skiller. Reflekterer selv om det er litt skittent og størrelsene samsvarer med det de er.

Topp grime!
1 Likes

En veldig god slitesterk, godt synlig stygg, jeg bruker den over slitebanen når du sykler i mørket, du ser flott ut! Sterkt anbefalt !!!

Trygt shopping!
1 Likes

Virkelig god og holdbar grime! Jeg har allerede kjøpt disse til to av hestene mine, og nå ville shettiene kjøpe de samme :) Heiast-skimmer selv om de var litt skitne. Størrelser er nøyaktig hva de er :) Det kan være litt mer utseende.

1 Likes

Virkelig god grime. Vi bruker hestene våre hver dag i mørket, og de gjør det veldig bra. De er også enkle å rengjøre, smuss klistrer seg ikke. Refleksen er synlig på avstand, hesten ligger lett på et stort beite. Ikke skyld!

Produktanmeldelse av Line
1 Likes

Hei :) jeg syns denne grimen var en strålende idee. Den er god og flott. det jeg savner er kvaliteten, syns den ble slitt og ødelagt veldig fort. reflexen falt av og grimen ble litt ekkel å holde på med. ellers smart med reflex :) spesielt på mørke vinterdager.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.