JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze refleksgrime

Produkt-ID: 29220

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Horze refleksgrime
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze refleksgrime
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze refleksgrime
kr 199,00
Horze bZeen refleks ridedekken
kr 679,00
Horze refleksgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Grime med reflekstape.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

veldig bra
0 Likes

liker den veldig bra, fikk min i gave for mange år siden bruker den fortsatt, de at den er neon oransje passer min veldig godt, den er svert justerbar, min holder seg bra, har ikke prøvd å vaske den men vil tro det er best med å bare putte den i bøtte med varmt vann og grønnsåpe pga refleksen tåler mye, men kanskje ikke alt.

Størrelse: Normal
Perfekt !!
0 Likes

Virkelig god grime, jeg har flyttet hesten min i en million år, eieren kjøpte grime da hesten kom inn i huset. Begynner nå å svelle i endene av strammingssløyfene. Hesten er full i størrelse men trenger XFull i størrelse, Full er tett og kort.

Størrelse: Normal
Virkelig holdbart og godt
0 Likes

Vi har hatt disse på plass i et par år nå og reflekterer fortsatt! Litt etter litt må du få nye med tanke på refleksjonsevne, men ellers er runene fremdeles helt intakte og brukbare. Det er godt å kjøpe en ponnistørrelse til en storhodet gepard, en god størrelse for en litenhodet gepard. Av de fire skjortene mine har jeg tre ponnier og ett skjema.

Størrelse: Normal
horze reflekterende grime
0 Likes

Veldig bra produkt. Jeg har 4 av dem! Medium grime. Jeg fortsetter disse som sikkerhetstoppere. God refleksjonsevne. Generøs størrelse (cob), men ikke for lrg. God $. Det eneste som vil hjelpe er en sikkerhetsbryterrem. Imidlertid tror jeg at halshendelen ville gitt en nødsituasjon, dvs. hvis hesten ble hengt opp. Takk skal du ha!

Størrelse: Normal
Savner bedre kvalitet
1 Likes

Har brukt denne grimen i mange år og er fornøyd, MEN ulempen er at kvaliteten er ikke den beste og at den nesten alltid må byttes ut hvert år (dersom en bruker den hver dag i vinterhalvåret). Dermed vil jeg si at prisen er litt høy i forhold til hvor raskt den blir slitt.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.