Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze reflekterende fortøy

Produkt-ID: 29012

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Horze reflekterende fortøy
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze reflekterende fortøy
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze reflekterende fortøy
kr 139,00
Horze ridedekken, refleks
kr 299,00
Horze reflekterende fortøy
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilfør et ekstra lag med reflekterende sikkerhet på din hest, med dette enkle fortøyet. Det reflekterende båndet på dette enkle fortøyet vil sørge for at du og din hest er synlig for møtende trafikk. Det enkle borrelåsfestet ved manken gjør at du lett fester den oppe ved salen. Holdbar 600D neongult stoff, med en bred, reflekterende stripe som matcher resten av vårt reflekterende sikkerhetsutstyr.


Egenskaper:


  • Enkelt, reflekterende fortøy for ridning i mørket
  • Reflekterende bånd
  • Enkel å ta på med borrelås ved salen
  • Horze-logo trykket i reflekterende sølv

Teknisk beskrivelse:


600D polyesterstoff.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 40° med lignende farger. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stor størrelse
0 Likes

Ekstremt stor størrelse og i bevegelse brystremmen går ut, kan det være mer reflektor.

Størrelse: Stor
Ikke helt tipp topp
0 Likes

Veldig stor i størrelsen, og tøyet krøller seg når hesten går. Endte opp med å feste det over manken i stedet for i salen. God refleks men smal i forhold til bredden på hele greia. Fleecefôr gjør at det gnisser mer enn det hadde gjort med glatt fôr, og et stivere stoff over hadde gjort at det lå bedre i ro.

Størrelse: Stor
Mangel på informasjon
0 Likes

Et nikkelhalskjede som tilfredsstiller mine forventninger, men det er umulig for meg å finne på internett hvordan jeg skal plassere det ... Borrelåsstrimler er enorme, så jeg finner ikke i hvilken forstand jeg skal binde.

Størrelse: Normal
Valuta for pengene, men fleecefôret overrasket meg
0 Likes

En veldig bra refleks brystrem med festemidler, bred, godt synlig farge, men det kan være mer faktisk reflektoroverflate. Produktbeskrivelsen manglet informasjon om fleecefôr. Det var en overraskende overraskelse da jeg kjøpte produktet, med det hele året, for å gi god synlighet til sommersolterrenget takket være oppmerksomhetsfargene. Det gjenstår å se om produktet er for slitende til å brukes i varmt vær.

Størrelse: Normal
Refleks bryst med varsel
0 Likes

Refleksbryst med varsel som er godt synlig både i dagslys og i mørke. God pris! Noe stort, men jeg binder den vanligvis rundt halsen (i stedet for å feste i salen), og den fungerer like bra. Perfekt både når du sykler, og når du kjører utenpå. Året mitt har også fått en som hun har rundt halsen når hun kommer på turné.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.