Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-15%

Horze reflekterende fortøy

Produkt-ID: 29012

kr 118,15
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Horze reflekterende fortøy
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze reflekterende fortøy
kr 118,15
kr 139,00
Horze ridedekken, refleks
kr 254,15 kr 299,00
Horze reflekterende fortøy
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilfør et ekstra lag med reflekterende sikkerhet på din hest, med dette enkle fortøyet. Det reflekterende båndet på dette enkle fortøyet vil sørge for at du og din hest er synlig for møtende trafikk. Det enkle borrelåsfestet ved manken gjør at du lett fester den oppe ved salen. Holdbar 600D neongult stoff, med en bred, reflekterende stripe som matcher resten av vårt reflekterende sikkerhetsutstyr.


Egenskaper:


  • Enkelt, reflekterende fortøy for ridning i mørket
  • Reflekterende bånd
  • Enkel å ta på med borrelås ved salen
  • Horze-logo trykket i reflekterende sølv

Teknisk beskrivelse:


600D polyesterstoff.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 40° med lignende farger. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Litt for lang for ponnistørrelse
0 Likes

Den reflekterende brystplaten er av god kvalitet og tjener dens formål. Som de fleste Horze Reflex-produkter er den foret med svart fleecw og derfor ganske varm. Derfor bestilte jeg ikke riktig teppe fordi islendingen min ville svette for mye under det. Jeg bestilte den i størrelse ponni og antok at den passet, men dessverre er den ganske stor. I mitt tilfelle er stroppene for lange. Islendingen min er 134 og lang breddegrad. En smalere smell hadde sannsynligvis lignende lengdeproblemer.

Super reflektor for!
0 Likes

Veldig bra supplement til rideflektordekningene! Brystplaten faller imidlertid etter min mening veldig stor. For min feste hest på 157 cm pinne, er ponniestørrelsen tilstrekkelig. For min 121 cm lille Welshmix måtte jeg sy på brystplaten, men fungerte bra. For holdbarhet kan jeg ikke gi noen indikasjon fordi brystplaten bare er kort i bruk.

Stor i størrelse
0 Likes

Har en hest med et sterkt bryst, men selen er fremdeles for stor. Veldig liten mulighet for å kontrollere størrelsen med knappen. Prøv kanskje å sy på deg selv.

Refleksele
0 Likes

Enig - stor i størrelse - ponnien sitter best på den store hesten, og dermed har B-ponnien min ingen - men lett å ta på seg og ser veldig bra ut

Veldig bra laget - men enormt snitt
0 Likes

Veldig fint produkt, men dessverre til og med ponnistørrelsen for en smalere fullblods er for stor - men kan bryte med Fummelei. Meget god sikt. Flere og realistiske (!) Størrelser ville være bra - men fortsatt full poengsum, fordi pris / ytelse er veldig bra.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.