Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze reflekterende ørehette

Produkt-ID: 29011

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Horze reflekterende ørehette
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze reflekterende ørehette
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze reflekterende ørehette
kr 79,00
Horze ridedekken, refleks
kr 299,00
Horze reflekterende ørehette
Beskrivelse

Beskrivelse

God synlighet på denne ørehetten gjør at den passer perfekt til ridning om kvelden.


Fest denne heldekkende ørehetten til hodelaget med to borrelås-stropper før du skal ut i mørket tidlig om morgenen eller sent om kvelden. Det lysende neon-gule stoffet er særlig synlig i svakt lys, og den er kantet med reflekterende bånd. Det vinklede båndet med reflekterende tape gir enda mer sikkerhet og gjør hesten synlig for trafikk som kommer i møte. Det holdbare 600D-stoffet vil ikke rives opp, og vil holde i ritt etter ritt.


Egenskaper:


  • Neongul ørehette
  • Full dekking over ørene
  • Doble borrelås-stropper for å feste til hodelaget
  • Reflekterende kantbånd

Teknisk beskrivelse:


600D polyesterstoff.


Vaskeanvisning:


Vaskes i varmt vann med lignende farger Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra, men ubehagelig
0 Likes

Jeg synes det er flott, det gjenspeiler godt, men den masete damen min liker IKKE det, hun synes det er vanskelig og ubehagelig. Et mer kompatibelt materiale ville vært å foretrekke.

Størrelse: Normal
For liten
1 Likes

For liten til en finsk hest med full størrelse på runer og røkelse. Da vet jeg ikke om hesten hadde for bredt hode når panseret ikke egentlig dekket ørene. Materialet har også en fin følelse, men det betyr ikke så mye om vinteren.

God refleks
1 Likes

veldig bra hette de passet godt på hesten min var så bra da vi ankom. bra at det er hetter som du kan bruke som refleks også og ikke bare andre ting

Størrelse: Normal
God refleks
1 Likes

Kjøpte en i ponni og en i sin helhet. Har en maxed d og C ponni. P var altfor liten. Full var ganske stor foran, endte rett over øynene, men var god i ørene, men klikk for trange mellomrom mellom ørene. Så hvis du har store ører på hesten, passer du sannsynligvis ikke denne.

Størrelse: Normal
Veldig fornøyd!
0 Likes

Fungerer supert, og koster ikke skjorta heller! Gikk for størrelse full basert på den andre anmeldelsen, og syns det fungerer bra til min som ellers bruker cob, kanskje litt lange i ørene, og kunne muligens vært liiiiitt mindre i størrelse generelt, men tipper ponni ville blitt altfor lite igjen. Sa anbefaler absolutt full om man har en hest som ellers bruker cob!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.