Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Schockemöhle Chantilly stigbøylereimer

Produkt-ID: 315746

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Schockemöhle Chantilly stigbøylereimer
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Schockemöhle Chantilly stigbøylereimer
Beskrivelse

Beskrivelse

Stigbøylereimer laget av fint, oljet okseskinn med ekstra lite mellomrom mellom hullene - tre ganger forsterket med nylon. Fasongen på spennen gir mulighet til en eksakt posisjon i salen.


Egenskaper:


  • Laget av fint, oljet okseskinn
  • Med ekstra små mellomrom mellom hullene
  • Tre ganger forsterket med nylon
  • Fasongen på spennen gir mulighet til en eksakt posisjon i salen

Teknisk beskrivelse:


100% lær, nylon på innsiden, metallspenner.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fint skinn og fine detaljer
1 Likes

Kjøpte inn fargen espresso / krem til den brune Versailles-salen min, muligens var de litt for mørke, men noen steder veldig pene og heller litt for kalde i fargen enn de ser rødlige ut. Hyggelig med de hvite sømmene også. Myk og fint skinn. Kvaliteten virker bra, men har ikke brukt dem mer enn noen få ganger ennå.

Schockemöhle stige espresso / krem
0 Likes

Kjøpte disse stigerørene i fargen espresso / krem. Trodde de skulle passe godt i den ganske mørk rødbrune salen min, men de var mye mørkere og kaldere i virkeligheten enn på bildet. Blir erstatning for disse! Ellers følte de at det var veldig god kvalitet!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.