Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-12%

Horze Signature jodhpursko, dame

Produkt-ID: 38001

kr 463,20
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Signature jodhpursko, dame
kr 463,20
kr 579,00
Horze fotvarmer
kr 16,72
kr 19,00
Horze Signature jodhpursko, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Signature jodhpursko er et praktisk valg når du trenger vakre, tradisjonelle ridesko i lær.


Disse tradisjonelle lærskoene er et populært valg. De er både praktiske og slitesterke, og det fukttransporterende Cambrellefôret er lett slik at du kan ri eller gå komfortabelt i timesvis. Disse attraktive skoene er enkle å ta på, og det er ingen glidelåser eller skolisser du trenger å bekymre deg for. Disse rideskoene i lær trekkes på foten, er smidige og stabile, og har elastiske ribbede sider som gir fleksibel støtte. Vår Z-signatur er støpt inn på utsiden av hælen.


Egenskaper:


  • Trekk-på jodhpursko
  • Lær øverst
  • Elastisk panel i sidene
  • Cambrellefôr
  • Horze Z-logo på hælen
  • Mye for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Allsidighet er nummer én
12 Likes

Jodhpur er vanntett og holdbar. Bra til fots så blemmer og gnagsår blir i sjakk. Jeg har brukt disse Jodhpur også en hund for å gå i vått vær. Ridesko er de beste ridestøvler som jeg har kommet over noen gang. Kort sagt, jodhpur er praktisk, allsidig, holdbar og dessuten vanntett. Absolutt den største rideskoen!

Valuta for pengene
11 Likes

Bra å bruke når de brukes et par ganger, formet (: Verdi for pengene og allsidige! De er enkle å jobbe med, selv når du kan fjerne takene - som andre jodhpurs. Vannbestandig og ikke slipt i løpet av den varme sommeren!): Lett å rengjøre og holde seg god!

Really nice and comfortable so far!
6 Likes

I have had them for about a year now, they are comfortable, keep your leg dry and secure in the stirrup. Affordable Jodhpur boots which I use a few times a week for trail riding or flatwork. The elastic is still like new, no trouble there. Overall, a really nice pair of schooling boots!

6 Likes

Meget god og holdbare sko. Huden forblir i god stand til tross for hard bruk og passer godt i foten, ikke gnir eller press noe sted. God grunnleggende iodhpurs til en god pris.

Horze Jodhpur
5 Likes

I bruk i 2 år. Du gjør det veldig bra, så lenge du har tatt vare på dem, for eksempel. etter dragerne. Jeg la salesåpe på dem :) Verdt prisen. Det kan være flere detaljer. Få en god følelse for hesten din og vær fleksibel! Flotte sko på alle sider

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.