FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Horze Signature jodhpursko, dame

Produkt-ID: 38001

kr 463,20
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Signature jodhpursko, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Signature jodhpursko, dame
kr 463,20
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Signature jodhpursko, dame
kr 463,20
kr 579,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Horze Signature jodhpursko, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Signature jodhpursko er et praktisk valg når du trenger vakre, tradisjonelle ridesko i lær.


Disse tradisjonelle lærskoene er et populært valg. De er både praktiske og slitesterke, og det fukttransporterende Cambrellefôret er lett slik at du kan ri eller gå komfortabelt i timesvis. Disse attraktive skoene er enkle å ta på, og det er ingen glidelåser eller skolisser du trenger å bekymre deg for. Disse rideskoene i lær trekkes på foten, er smidige og stabile, og har elastiske ribbede sider som gir fleksibel støtte. Vår Z-signatur er støpt inn på utsiden av hælen.


Egenskaper:


  • Trekk-på jodhpursko
  • Lær øverst
  • Elastisk panel i sidene
  • Cambrellefôr
  • Horze Z-logo på hælen
  • Mye for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

For trang over vristen
0 Likes

Kjøpte denne i størrelse 28 til datteren min, men måtte returnere den pga trang passform over vristen og for vanskelig å få på seg. De minste størrelsene burde muligens hatt en videre åpning eller glidelås, for slik de er nå er de nok vanskelige for mindre barn. Litt synd, for pris og kvalitet er ellers grei.

Størrelse: Liten
Flott men slank
0 Likes

Fin sko, men veldig slank i foten. Har ganske brede føtter og måtte gå i dem noen uker før jeg kunne bruke dem når jeg syklet! Men veldig bra ut. Normalt ellers i størrelse, har 39-40 og valgte 39.

Størrelse: Liten
skuff
0 Likes

Hadde gledet meg til å motta støvlene mine etter å ha lest alle de fine anmeldelsene her inne. Jeg må imidlertid si at de langt fra levde opp til forventningene. Støvlene er laget av en veldig tynn og stiv skinnkvalitet, sålene minner mest om en billig gummistøvel, i tillegg ble det kuttet et stort kors i den ene støvelen (ligner på noe du tilfeldigvis laget med en hobbykniv). Ble påminnet igjen om hvorfor du betaler litt ekstra for litt kvalitet ..

Størrelse: Liten
Horze signatur jodhpurs
0 Likes

Liten i størrelse. Jeg har fortsatt problemer med venstre sko etter flere ukers bruk. Ellers er det en fin og rimelig sko som passer både til bukser og kjole. En solid gummisåle uten å føle dem tunge.

Really nice and comfortable so far!
6 Likes

I have had them for about a year now, they are comfortable, keep your leg dry and secure in the stirrup. Affordable Jodhpur boots which I use a few times a week for trail riding or flatwork. The elastic is still like new, no trouble there. Overall, a really nice pair of schooling boots!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.