Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Wexford jodhpur til dame med glidelås foran

Produkt-ID: 38236

kr 459,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Wexford jodhpur til dame med glidelås foran
kr 459,00
Horze Wexford jodhpur til dame med glidelås foran
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse klassiske jodhpurskoene har en praktisk glidelås foran.


Disse jodphurskoene har utseendet og følelsen til en tradisjonell paddocksko men en rask glidelås foran gjør at du er klar for å gå med en gang. Det holdbare håndverket kombinerer kvalitet og klassisk stil. Det myke, syntetiske lær-like materialet er enkelt å pleie og ser alltid nytt ut. Disse skoene er mye for pengene i hverdagen, både i stallen og når du rir, samt at de har en kvalitet som varer.


Egenskaper:


  • Komfortable jodphursko
  • Glidelås foran for enkelt å ta dem på og av
  • Holdbart, mykt kunstig lær
  • Kvalitetssøm
  • Holdbar gummisåle
  • YKK glidelås
  • God pris

Teknisk beskrivelse:


100% PU-lær.


Vaskeanvisning:


Rengjør med fuktig klut Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Min neste favorittstøvel!
4 Likes

Jeg har nylig kjøpt disse, og var litt slem med dem siden jeg ikke har kjøpt en støvel fra Horze før. Jeg må si, jeg er glad jeg gjorde det! Dette er de nye favorittstøvlene mine å ha på fjøset i, ri inn og gjøre fjøsarbeid. De er komfortable og skinnet er ikke for stivt. Jeg har normalt en størrelse 9, men bestemte meg for å gå til en amerikansk 9,5 slik at jeg kan bruke ekstra sokkelag og bare for å sikre at de ikke blir små. De passer meg perfekt!

Paddock støvler
2 Likes

Jeg fikk akkurat støvlene mine i dag og prøvde dem på. De blir litt små, så jeg vil foreslå å gå opp i størrelse. Jeg ringte nettopp kundeservice for å bytte dem mot neste størrelse opp. Jeg håper det gamle paret mitt som jeg har på meg nå holder på til disse kommer i den nye størrelsen. Heldigvis bor jeg i neste tilstand fra distribusjonssenteret deres, så det skulle ikke ta så lang tid. Andre enn størrelsen, jeg var veldig glad for kvaliteten og smidigheten til læret.

De er bare for meg!
2 Likes

Disse skoene tiltrakk meg, de så veldig stilige ut og virket praktiske. Det var heldig at min 36. størrelse var tilgjengelig, vanligvis blir den raskt demontert. Jeg klarte å bestille den og allerede mottok den prøvde jeg flere ganger. En veldig holdbar yttersåle, det å løfte bena er også praktisk for meg, jeg liker egentlig ikke støvler, og korte støvler er helt riktig. Fornøyd !!

Fine sko
1 Likes

Gode føtter, ingen svingende, virkelig god passform. Eleganse 3/5, selv i ullsokkene ikke varme om vinteren, det blir kaldt. Vår, sommer, høst går bra

snill, men ikke holdbar
1 Likes

utrolig bra ut, men de er dessverre ikke så holdbare. Kanskje meg som går mye, men har slitt i utgangspunktet 3 sko i maks 1 år ..

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.