FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Camden støvler

Produkt-ID: 39017

kr 2.311,20
kr 2.889,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Camden støvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Camden støvler
kr 2.311,20
kr 2.889,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Camden støvler
kr 2.311,20
kr 2.889,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Horze Camden støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Camden støvler er et umerket valg av høye ridestøvler. En glidelås bak er inkludert og de har god passform som gir et bra utseende og følelse.


Europeiske ridestøvler av supermykt lær i høy kvalitet. De har kuskinn ytterst og skaftet er fôret med skinn og er semsket på innsiden av beinet. Elastikk langs skaftet gir en utmerket passform. Glidelåsen bak og gummierte sporehviler er fine egenskaper. Oversiden av foten har ekstra mykt lær som lar foten bevege seg i riktig posisjon i stigbøylen. Gummisålen har anti-skli og gir et godt grep i stigbøylen. Et fôr med Thermy-Tex formularen gir en anti-bakteriell/anti-lukt funksjon. Disse lærstøvlene vil gi deg komfort og eleganse.


Egenskaper:


  • Ridestøvler i lær av høy kvalitet
  • Europeisk
  • YKK glidelås bak
  • Gummihviler til sporer
  • Elastikk bak på skaftet for et tilpasset utseende
  • Mykt lær gjør inngåingen av skoene kort
  • Gummisålene har anti-skli med ekstra grep
  • Thermy-Tex innersåle som er antibakteriell/anti-lukt

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott støvel
0 Likes

Jeg fikk disse støvlene fra en lokal takbutikk. Jeg prøvde dem på et innfall, men jeg er så fornøyd med passformen. De føles mye som ariat volants for meg. Jeg er ivrig etter å se hvordan de holder på. Jeg er veldig håpefull da semsket skinn ser tungt ut. Jeg størrelse opp en halv størrelse som de smale.

Størrelse: Normal
Great!
1 Likes

Jeg var så heldig å få en god rabatt, ellers hadde jeg aldri bestilt dem til den opprinnelige prisen! Størrelse og super, topp kvalitet, lett å rengjøre og se solid ut! Prisen er sikkert rettferdiggjort av kvaliteten virkelig topp det ville være det eneste poenget "negativ"

Størrelse: Normal
Veldig vakkert!
1 Likes

Jeg bruker dem i 8 måneder, de er veldig fine å ha på og super fine. Størrelseskartet er veldig presist, jeg tok målingene og støvlene går ikke perfekt. Ingen dårlig overraskelse på leggen. Det store + er å ha hatt en fin reklame!

Størrelse: Normal
Fin, sporty støvel
0 Likes

Støvlene er romslige i fotstørrelse og rundt ankelen, men smale i skaftet, målene i tabellen stemmer bra. Gode å gå i, fin hverdagsstøvel - og veldig fint med semsket lær på innsiden mot salen :) Et lite minus er at strukturen i læret er litt forskjellig fra høyre til venstre støvel, dette har ingen praktisk betydning, og synes bare hvis man ser etter, men i denne prisklassen burde det vært 100% match synes jeg.

Størrelse: Normal
Nydelige støvler fra boksen
0 Likes

Jeg fikk et par av disse støvlene til jul i fjor, og jeg elsker dem! De trengte ikke ha på seg ettersom de var nydelige og myke rett fra esken. Jeg sykler i disse minst 3 ganger i uken og har lært i dem mye også, og de rydder fortsatt opp akkurat som nye! Jeg har ganske små ankler og de passer meg fint, men jeg kan tenke meg at de kan være litt stramme på andre. Men de er virkelig verdt et forsøk, ettersom de bare er så herlige komfortable støvler!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.